Почетна » Огласио се и Топалко након избора: „Нека нам је Бог у помоћи“

Огласио се и Топалко након избора: „Нека нам је Бог у помоћи“

од Други Пишу
0 коментар

Певач Милан Топаловић Топалко се након одржаних локалних избора у Србији огласио на свом Инстаграм налогу и иронично честитао Александру Вучићу на победи.

„Честитам председнику републике на победи, иако сматрам да је та победа јако јадна. Јер када саберем све медије који су радили искључиво за његову странку, када саберем све људе из јавних предузећа који су морали да седну у аутобусе да иду на митинге, онда су морали да изађу на гласање да не би добили отказе, приватне фирме које су морале да обезбеде сигурне гласове како им инспекција не би дошла на врата, када чујем реченицу било ког човека из те странке „народ је препознао наше резултате“ а и сами знају како су са њима манипулисали, могу да кажем своје мишљење, а време ће показати јесам ли ја био у праву или нисам, а то је да је Александар Вучић највећи манипулатор свих времена који је постојао икада игде на свету“, рекао је Топалко на почетку видеа.

 

Затим је певач устао прекрстио се и послао поруку грађанима Србије.

„Сад морам да устанем и да се прекрстим. Нека нам је Бог у помоћи браћо и сестре“, завршио је Топалко своје обраћање.

Певач Милан Топаловић Топалко је пред изборе јавно подржао опозицију на овим изборима и преко друштвених мрежа је позивао грађане да на локалним изборима гласају за опозицију.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Д. Д.   Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар