Почетна Друштво Огласио се младић из случаја „Кариби“: Боље да смо написали „Вучићу, извини што постојимо“

Огласио се младић из случаја „Кариби“: Боље да смо написали „Вучићу, извини што постојимо“

од admin
0 коментар

Један од момака с плаже, чију шаљиву поруку је коментарисао и премијер Вучић, данас је на свом Фејсбук профилу објаснио због чега су се он и његови пријатељи тако сликали, а има и нове предлоге за премијера.

– Прошла два дана сам свашта могао да прочитам у медијима о себи могу само да кажем ово: Ја нисам из Јерковића већ сам са Видиковца и не припадамо никаквој групи, нити радим за државну службу, не радимо за неку маркетиншку агенцију и нисмо мамини и татини синови – написао је Радовиновић на свом Фејсбук налогу.

Он је додао да је све то била шала шала коју је ретко ко може да схвати, а циљ је да се скрене пажња на младе људе који одлазе из Србије у иностранство јер не могу да дођу на ред да се запосле од оних који имају ‘везу’ или припадају некој странци.

– Можда би било боље да смо написали: „Вучићу извини сто постојимо“ – додаје Владимир и наводи да је око 70 одсто људи из његовог окружења отишло из Србије, а они који нису то планирају.

Како каже, већина њих је завршила Факултете као сто су Факултет Организационих наука, Факултет Политицких наука, Електротехнику и Информационе технологије.

– Могу да кажем да је доста њих препознато више у иностранству него у Србији. Данас су ти људи већи амбасадори наше земље него они који су плаћени за то. Лично сам сваки дан објашњавао људима претежно Американцима шта је Србија и ко смо ми и данас са поносом могу да кажем да је сигурно око 2.000 људи променило мишљење о Србији – истиче Радовиновић.

Он је додао и да се господину Вућићу захваљује на одговору.

– Уместо препуцавања ко је шта урадио које слушамо већ деценијама” политичари требало “да направе пројекте и зауставе одлив младих људи из Србије”. Своје паре ћу сигурно потрошити у Србији тако да без бриге за то, а што се тиче туризма у Србији могу да поручим Господину Александру Вучићу да се то тако не ради, да ћу радо дати савет како се прави бранд од нечега без набацивања тензије људима око пореза – пише даље овај младић.

И на крају, има још један предлог.

– И ево јавно вас позивам да одиграмо баскет један на један пошто је спорт једино оружје по коме нас препознају у свету и то да урадимо негде у срцу Шумадије или на југу Србије тако да може и лично да упозна неке од тих „МОМАКА“. Хвала господину премијеру што прати дешавања на друштвеним мрежама јер на крају крајева и то показује осећања народа.Волим и поздрављам своју породицу и пријатеље и видимо се за десетак дана. ЖИВЕЛА СРБИЈА !!!!!!!!” – закључује он.

З.Л.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар