Почетна » Ослобођен Лазаревчанин који је оптужен да је возио кола у која никада није ушао

Ослобођен Лазаревчанин који је оптужен да је возио кола у која никада није ушао

од Други Пишу
0 коментар

Прекршајни суд у Пожаревцу донео је одлуку да окривљени Слободан Симеуновић из Лазаревца буде ослобођен одговорности што је 13. априла 2022. године на државном путу првог Б реда код Старог града управљао путничким возилом из правца Брњице према Голупцу без возачке дозволе, односно није имао возачку дозволу ни за једну категорију моторних возила, наводи се у образложењу пресуде.

Подсећамо, Слободан Симеуновић из села Крушевица код Лазаревца, осуђен је прошле године јер је возио аутомобил без исправа.

Како је писао ЦИНС, Слободан је од поштара добио плаву коверту и читао са неверицом: „Позивате се као окривљени да лично дођете у Прекршајни суд у Пожаревцу, одељење суда у Голупцу…“

Суд га је звао на саслушање јер је без дозволе возио кола и том приликом није имао личну карту, писао је раније ЦИНС.

Почео је да се смеје. Међутим, осмех му је брзо ишчезао са лица јер нит’ зна да вози, нити је икада био у Голупцу. Оно што Слободан није ни слутио је да ће ово бити само почетак једног кафкијанског процеса, наводи ЦИНС.

Према писању ЦИНС-а Слободан је у октобру прошле године, после одбачене жалбе, правоснажно осуђен. Одлучио је да казну плати, у ратама, али од правде није одустао.

Слободан, нити зна да вози нити је у та кола икада ушао.

Foto Shutterstock

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар