Почетна » ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ ПОТПУНИ ЦАР! Најлуђи оглас, али и најискренији искидао ИНТЕРНЕТ: „Не, нећу вам послати ТАБЛЕТ“

ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ ПОТПУНИ ЦАР! Најлуђи оглас, али и најискренији искидао ИНТЕРНЕТ: „Не, нећу вам послати ТАБЛЕТ“

од admin
0 коментар

Бар се код њега зна на чему сте, нема лажи, нема преваре

Продавци на интернету често знају да „улепшају“ своју понуду, па поручиоце уместо наручене хаљине или таблета на адресу у кутији дочека цепаница, кафа или – ништа. Инспирисан тиме, овај продавац решио је да заради, сасвим искреним огласом.

За 400 динара он продаје – скулптуру цепанице дрвета. У опису понуде наводи да је „некоришћена, невероватно реалног изгледа, димензија 26,5×8 центиметара, направљена од дрвета са врло мало дораде.“

– Има пуно практичних употреба: може се ставити као украс у дневној соби, може се користити као право дрво за потпалу (толико је добро урађено), може се носити у џепу као вид самоодбране, на њој се може вежбати бубањ…Ова цепаница је толико легендарна да је Ларс Улрицх користио као добош на снимању албума Лулу(најбољи албум Металике). Спустио сам цену највише што сам могао, ово је невероватно јефтина понуда – написао је продавац у опису ове понуде.

Он је чак и приложио видео снимак на којем показује како се цепаница може користити као бубањ.

 

– Новац можете да ми пошаљете у коверти. Нећу да вас зезнем и да вам пошаљем таблет, не брините се – написао је овај продавац.

Еспресо.рс/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

17 − 6 =