Почетна » ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ПОКРЕТА „ЋАЛЕ ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ“ И УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА „ЗА БОЉИ СЕЧАЊ-ВУКАШИН БАЋИНА БАЋКО“

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ ПОКРЕТА „ЋАЛЕ ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ“ И УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА „ЗА БОЉИ СЕЧАЊ-ВУКАШИН БАЋИНА БАЋКО“

од admin
0 коментар
sa rukovodstvom udruženja za Bolji Sečanj

 Споразум обухвата сарадњу у борби за људска права и слободе, борбу против корупције и нетранспарентности, борбу за слободне изборе и слободу мисли, положај пољопривредника и младих на селу, изградњу и јачање институција, заштиту животне средине, децентрализацију и друга питања која су у складу са Статутом и Циљевима потписница Споразума.

sa rukovodstvom udruženja za Bolji Sečanj

„Дошли смо данас у Сечањ како бисмо успоставили сарадњу са поштеним и честитим домаћинима који предводе локално удружење грађана у Сечњу и који поред свих притисака годинама истрајавају као опозиција лошој и бахатој власти.
Такође, дошли смо да дамо подршку и станемо у заштиту ових људи јер је СНС након губитка избора у појединим месним заједницама увео у овој општини својеврсно ванредно стање где кординатори СНС-а позивају, обилазе, уцењују и притискају слободне грађане у општини Сечањ“, изјавио је овим поводом Петар Ђурић

Sporazum o saradnji

„Хвала Покрету „Ћале ово је за тебе“ и Петру што су данас дошли у нашу општину, Уверен сам да ће сарадња коју смо данас успоставили бити успешна и дуготрајна. Петар је будућност српске политике и верујем да повезивањем са другим слободомислећим организацијама и појединцима можемо урадити много тога.
Као одборник већ други мандат у Скупштини општине Сечањ имам одговорност према грађанима који су данас изложени притисцима и уценама координатора Дамира Зобенице и Горан Ђаковића. Људи који чине удружење на чијем сам челу су одолели тим притисцима, међутим један део грађана налази се у страху и мој циљ јесте да њих охрабрим и да заједничким снагама узурпаторима наше општине објаснимо да овде нису добро дошли. Наша општина је била мирна и људи у њој су живели сложно све док СНС није изгубио у појединим месним заједницама, а онда су се појавили координатори који су почели да спроводе терор“, изјавио је Вукашин Баћина након потписивања Споразума.

Zobenica Sns obezbedila većinu

У току јучерашњег дана на конференцији за медијие Дамир Зобеница представио је на конференцији за медијие нове чланове СНС-а, који су били независни кандидати на протеклим изборима за чланове месне заједнице Бока и МЗ Сутјеска и обавестио јавност да је СНС и у тим МЗ преузео већину.
Зобеница је обмануо јавност јер у МЗ Сутјеска и даље 8 од 11 чланова чине независни канидати и СНС нема већину.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар