Почетна » ПРЕТЕ УРЕДНИЦИ БОСАНСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Малтретирају је на Фацебооку због зближавања са Србима!

ПРЕТЕ УРЕДНИЦИ БОСАНСКЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ: Малтретирају је на Фацебооку због зближавања са Србима!

од admin
0 коментар

Санела Прашовић-Гаџо претње је добила путем Фејсбука од извесног Асима Табаковића, који јој је замерио што је у емисији угостила рукометаша Николу Карабатића

Уредница емисије “Интервју 20″ на БХТ1 Санела Прашовић-Гаџо добила је претеће поруке преко Фејсбука због тога што се “зближава са Србима“.

Поруке је добила од извесног Асима Табаковића који јој је замерио што је у емисији угостила рукометаша Николу Карабатића.

Како је пренела РТРС, између осталог, у поруци од 10. априла се Санела Прашовић Гаџо назива погрдним именима.

– У поруци се наводи да пазим кога позивам, јер би ме могао метак упуцати из неког аута – рекла је она и додала да је била шокирана, јер су пре новинари добијали претње када открију нешто криминално или политички неподобно, а ово је била претња упућена због спортске емисије са најбољим рукометашем на свету.

Према њеним речима, пре неколико дана сазнала је да је Федерална управа полиције дошла до података да се особа која јој је претила налази у Француској и да је случај прослеђен тој држави.

Недавно је у БХРТ стигла претећа порука да ће припадници “Исламске државе” минирати зграду овог медија, упућена са “Фејсбук” профила Абу Сухајла Салахадина.

БХРТ је примила озбиљну претећу поруку и у уторак у којој је писало да ће зграда у којој је смештена Управа бити минирана и дигнута у ваздух, а безбедносне службе саопштиле су јуче да испитују овај случај.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар