Почетна » Промене у градском превозу од петка: Београђане очекују новине

Промене у градском превозу од петка: Београђане очекују новине

од Други Пишу
0 коментар

Од петка, 20. маја, почиње да фунцкионише нови систем за информисање путника путем валидатора у возилима јавног градског превоза у Београду.

Нови систем информисања путника односи се на обавештавање корисника у возилима о изменама траса линија због извођења радова, одржавања манифестација и других активности које утичу на промену трасе линија, саопштио је Секретаријат за јавни превоз, а преноси Беоинфо.

Корисницима јавног превоза на валидаторима у возилу биће доступна информација о изменама на траси линије којом се превозе, као и адреса интернет странице Секретаријата за јавни превоз са актуелним режимским изменама где се налазе детаљне информације о промени на трасама линија.

За брз и једноставан приступ информацијама о свим актуелним изменама траса линија ЈЛПП-а на валидаторима ће бити доступан и QР код чијим скенирање путем мобилног телефона корисници приступају сајту Секретаријата за јавни превоз.

„Дигитализација система јавног превоза је један од кључних пројеката за даљи развој и унапређење, која за циљ има пружање што квалитетније услуге корисницима јавног превоза. Планови Секретаријата за јавни превоз у наредном периоду су у директној вези са даљим развојем ових система“, наведено је у саопштењу.

Александар Настевски   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар