Почетна » ПРОРОЧАНСТВО МУСЛИМАНСКЕ БАБА ВАНГЕ: Крвави рат почеће половином 2016. године и разориће овај део Европе!

ПРОРОЧАНСТВО МУСЛИМАНСКЕ БАБА ВАНГЕ: Крвави рат почеће половином 2016. године и разориће овај део Европе!

од admin
0 коментар

Пророк предвиђа да ће овај рат бити најкрвавији до сада, а да ће ислам постати глобална највећа религија

Муса Хајј ал Салам из Јордана један је од исламских учењака који је предвидео многе догађаје у прошлости. Он је поново узбуркао јавност на Блиском истоку изјавом да ц́е средином 2016. године доц́и до великог рата.

Наиме он је рекао да ц́е доц́и освајач са Блиског истока који ц́е покорити све до Мадрида. Он ц́е водити милионе људи у белим марамама и такву технологију да ц́е дрхтати многи.

Такође, рекао је да ц́е прва земља на његовом путу бити Саудијска Арабија, па се тако може наслутити да се ради о Ирану или Турској, који баш немају добре односе са Арабијом због њене везе са тероризмом.
Муса је такође рекао да ц́е уз Енсарије у белом бити и доста хришц́ана који желе правду и јединство, па ц́е тај рат бити најкрвавији до сада, а ислам ц́е постати глобална највец́а религија.

Муса је истакао да ће се у овом рату користити нуклеарне бомбе које ц́е изазвати разарања доста градова, али да ц́е на крају ислам победити.

Многи верују у његова пророчанства јер су се многа и остварила попут земљотреса и пада крана у Меки. ИСИС и сви остали терористи ц́е бити поражени у великом налету освајача са истока, речи су Мусе из Јордана.

Телеграф.рс/ Извор: дневне.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар