Почетна » ПРВО ДА СЕ УТВРДИ ДА ЛИ ЈЕ ПАС СРБИН, ХРВАТ ИЛИ БОШЊАК! Никола Којо окачио снимак спашавања ЖИВОТИЊЕ, па га превео на СРПСКИ! (ВИДЕО)

ПРВО ДА СЕ УТВРДИ ДА ЛИ ЈЕ ПАС СРБИН, ХРВАТ ИЛИ БОШЊАК! Никола Којо окачио снимак спашавања ЖИВОТИЊЕ, па га превео на СРПСКИ! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Да су се ови момци расправљали „чији су“, пас би увелико страдао!

Никола Којо је на свом Твитер налогу поставио свима већ добро познати снимак који показује да људи итекако могу да буду хумани, чак и да ризикују живот и то због животиње.

На снимку се види како група момака који се не познају дословно ризикују живот спуштајући се у канал који их уз мало непажње може одвести право у смрт.

Када су се договорили, направили су „људски канап“, а мучена животињица је спашена.

Оно што је ново и што је Којо желео да каже јесте како би у нашем региону где све чешће чујемо запаљиву реторику прво морало да се утврди да ли је пас Србин, Хрват или Бошњак, па које су вере ови што пружају руке и тако у недоглед…

 

Он је овим речима указао да нема места претераном национализму јер не води ничему. Да су се ови момци расправљали „чији су“, пас би увелико страдао.

Већина твитераша се сложила са глумчевом поентом, а неки су духовито додали да би вероватно прво морало да се сазна за кога пас „навија“.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар