Почетна Друштво Радно време продавница, пијаца, тржних центара за 1. и 2. мај

Радно време продавница, пијаца, тржних центара за 1. и 2. мај

од Други Пишу
0 коментар

Током два дана обележавања Међународног празника рада, 1. и 2. маја, сви тржни центри радиће по уобичајеном радном времену, а из ЈКП Паркинг сервис наводе да се паркинг у Београду неће контролисати и наплаћивати до среде, 3. маја у 7.00 сати.

Све пијаце које послују у саставу ЈКП „Београдске пијаце“ током оба дана празника, радиће по уобичајеном радном времену од 6 до 19 сати.

Пијаца ОТЦ – Нови Београд, такозвани бувљак на Новом Београду, 1. маја неће радити, док ће од 2. маја радити у складу са летњим режимом рада од 8 до 20 сати.

Гараже и паркинг-простори за кориснике и посетиоце пијаца током празника радиће по устаљеном режиму, наводи се на сајту ЈКП Београдске пијаце.

Велетржница Београд ће током 1. и 2. маја радити 24 часа дневно.

Како се наводи на сајту Маxи.рс први дан обележавања празника биће нерадан за одређене објекте, док ће 2. маја сви објекти отворени по редовном радном времену.

Лидл је објавио да не ради 1. маја, а 2. маја по редовном радном времену.

Идеа продавнице ће 1. маја радити од 7 до 14х, осим продавница које ће радити по редовном радном времену, а које се налаза на овом списку.

Рода ће 1. маја радити по редовном радном времену, осим продавница које ће радити од 7 до 14х, а списак се налази овде.

За 1. мај Мерцатор Хипермаркети ће радити по редовном радном времену, док Идеа Органиц продавнице неће радити.

Јавни превоз у Београду

За време првомајских празника, у понедељак и уторак, 1. и 2. маја, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштио је београдски Секретаријат за јавни превоз.

Како су нагласили, у том периоду, у оквиру интегрисаног тарифног система биће примењени редови вожње који важе за недељу.

Паркинг на улици бесплатан, у гаражама се плаћа

ЈКП „Паркинг сервис” обавестио је кориснике услуга да неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града у понедељак и уторак, 1. и 2. маја 2023. године.

У истом периоду биће затворене и пословнице Корисничког сервиса у улицама Таковска бр. 31, Милешевска бр. 51 и Булевару Милутина Миланковића бр. 134г.

Дежурне поште

Пошта Србије саопштила је да ће 1. и 2. маја радити 72 дежурне поште у Београду и другим градовима.

Београдска Главна пошта у Таковској 2 и поште на граничним и административним прелазима радиће неизмењено – нон-стоп.

Пошта на београдском аеродрому „Никола Тесла“ дежураће од 8 до 15 сати.

У понедељак 1. маја, радиће поште у тржним центрима у Београду, Крагујевцу, Панчеву, Сремској Митровици и поште у „Универекспорт“ објектима у Београду, Новом Саду и околини, Сомбору и Зрењанину.

Ове поште биће отворене и у уторак 2. маја, када ће дежурати и друге поште у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима у земљи.

Радно време пошта које ће радити за време празника објевљено је на сајту www.поста.рс.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар