Почетна » Радови на Старом савском мосту: Измене на линијама градског превоза, трамваји ће ићи преко Моста на Ади

Радови на Старом савском мосту: Измене на линијама градског превоза, трамваји ће ићи преко Моста на Ади

од Други Пишу
0 коментар

Због радова на поправци асфалтног застора у Улици земунски пут (Стари савски мост) доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Измене ће уследити у ноћи између 14. и 15. јула, затим између 15. и 16. јула и напослетку у ноћи између 16. и 17. јула, и то од 22 до 6 часова.

Аутобуске линије 78 и 83 ће у овим временским интервалима саобраћати својим редовним трасама, док ће се трамваји са линија 7 и 9 кретати преко Моста на Ади, прецизирано је у саопштењу.

У Улици угриновачки пут, на делу од зоне раскрснице са Улицом драгачевских трубача, следећих 150 метара гледано у смеру ка Новом Београду, током извођења радова на редовном одржавању доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Радови ће се изводити од 16. до 23. јула.

Током извођења радова возила јавног превоза ће саобраћати на следећи начин:
– возила са линије 707 ће у оба смера саобраћати трасом: саобраћајница Т-7 – ауто-пут за Нови Сад – Батајнички друм 2. део и даље редовном трасом;
– возила са линије 81 ће у смеру ка терминусу „Алтина 1” саобраћати улицама Угриновачки пут, Угриновачки пут 33. део, Јустина Поповића, Драгачевских трубача до терминуса „Алтина 1”, док ће у смеру ка граду саобраћати од терминуса „Алтина 1” улицама Павла Вујисића, Светомира Ђукића, Јустина Поповића, Угриновачки пут 31. део, Угрновачки пут и даље редовном трасом.

Привремено се успостављају аутобуска стајалишта за линију 81, и то у смеру ка терминусу „Алтина 1” стајалиште „Угриновачки пут 31. део” у Улици угриновачки пут на позицији која се налази испред кућног броја 116, то јест око 13 метара после зоне раскрснице са Улицом угриновачки пут 31, и стајалиште „Дијега Ривере 1” у Улици Јустина Поповића, на позицији око 10 метара испред зоне раскрснице са Улицом Дијега Ривере.

У смеру ка граду се успостављају стајалишта:

– „Светомира Ђукића” – у Улици Светомира Ђукића, на позицији око 30 метара после зоне раскрснице са Улицом Павла Вујисића;
– „Угриновачки пут 31. део” – у Улици угриновачки пут, на позицији ЕД стуба који се налази око 40 метара после зоне раскрснице са Улицом угриновачки пут 31. део, односно преко пута кућног броја 110.

Измењена траса линије 504 због радова на изградњи водоводне мреже

Током извођења фазе 1 на реконструкцији и изградњи водоводне мреже у Улици Сретена Поповића (Раковица), на делу од зоне раскрснице са Улицом кружни пут па следећих око 900 метара гледано у смеру ка Улици Славка Миљковића, од 17. јула до 16. децембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Како је саопштено из Секретаријата за јавни превоз, услед извођења радова доћи ће до затварања ове деонице за саобраћај, због чега ће возила са линије 504, у оба смера, ићи трасом: Улица ослобођења – Кружни пут Раковица – тунел Стара Стражевица – Кружни пут Кијево – Славка Миљковића – Подавалска – Палих бораца – 13. октобра – Милорада Јанковића Доце и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Александар Настевски    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар