Почетна Друштво РАСКРИНКАЛА МАКРОА: Српска елитна проститутка октрила хотеле, клијенте, како је ушла у посао…

РАСКРИНКАЛА МАКРОА: Српска елитна проститутка октрила хотеле, клијенте, како је ушла у посао…

од admin
0 коментар

Кад би М.М. нашао посао, поруком би ме обавестио о хотелу и броју собе у коју треба да идем, открива једна од девојака која се бавила овим послом.

Једна од девојака која је ухапшена због елитне проституције заједно са Шапчанином М. М. у децембру прошле године, у полицији и пред надлежним тужиоцем је детаљно описала своје „пословање“ с њим.

Она је навела да је М.М. упознала у октобру 2013. године и да је питала „да ли може да почне да се одаје проституцији.“

„Договорили смо се да сексуалне услуге пружам свакодневно у вечерњим сатима. Цена класичног секса била је 150 евра за сат времена и од тога би мени остало 100 евра док бих М.М. давала 50. Одговарао ми је тај договор и почела сам да „радим“ одмах. У просеку бих на недељном нивоу имала седам „послова““, прича она, па наставља:

„Кад би М.М. нашао посао, поруком би ме обавестио о хотелу и броју собе у коју треба да идем. Сексуалне услуге сам пружала у хотелима “Москва”, „Лукс“, „Хајат“, „Фалкенштајнер“ и „Холидеј ин“, као и на различитим адресама у Београду“, изјавила је она.

Како је додала, у хотеле је ишла због секса са страним држављанима, а у станове са Србима.

Она је такође навела да јој је М.М. дао „радни“ телефон и објаснила је да су сви укључени у проституцију мењали бројеве сваког месеца. М.М. је такође ангажовао секретарицу која је уместо њега слала поруке и обавештавала девојке о месту састанка и именима клијената са којима би требало да се нађу.

„Последњег клијента сам имала недељу дана пре хапшења и то у хотелу „Метропол“, мислим да је био Швајцарац. Имали смо класични секс за 150 евра. Тада сам на „посао“ ишла таксијем. Иначе би по мене долазио један од двојице возача. Они су ме возили у аутомобилима које је набављао М.М., а возила сам се у „хонди“, „мерцедесу“ и „пасату“.

Од девојака које раде за М.М., знам неке које су познатије у јавности, али њихове бројеве телефона немам нити се дружим са њима приватно“, испричала је она.

(naše novine)

Можда ти се свиди

Оставите коментар