Почетна » Недељу дана у двокреветној соби у Гучи кошта чак 1700 евра

Недељу дана у двокреветној соби у Гучи кошта чак 1700 евра

од admin
0 коментар

 

Ако преко сајта booking.com потражите смештај у Гучи за две особе, за период од 1. до 8. августа, као прва опција ће се појавити Хостел Гуча, смештен на око 1.6 км од цетра града.

Овај хостел је заправо мало већа породична кућа, са лепо уређеним двориштем и скромним собама. Изгледа као пристојан смештај, прихватљив за неког ко нема високе прохтеве, ни “дубок” џеп.

Међутим, иако Гуча не звучи као превише егзотична дестинација, поготово кад није у току Драгачевски сабор трубача, трошкови ноћења у овом хостелу звуче крајње егзотично. Па ако нисте летовали тик уз обалу неког мора, можете бар да платите као да јесте.

Дакле, најнижа цена ноћења у соби са купатилом за две особе, за период од недељу дана, кошта ни мање ни више него 1.330 евра, на шта се додаје такса од 352 евра. Уколико гости желе да добију и доручак, доплата за то задовољство износи додатних 10 евра по особи.

Цена овог смештаја постала је повод и за бројне коментаре на друштвеној мрежи Твитер:

 

“Хахахахаха, па ја нисам ни сам у кући за те паре, него има као 5 соба да будем са 20 чечена за 1.500 евра. Обично ми ово буде смешно, али какав безобразлук”, један је од кометара.

“Ајде што сам виђао Дубровник доста јефтинији од овога али стварно мислим да се ови зајебавају”, написао је други корисник, док је трећи приметио како су остала још само три слободна места.

Милена Илић Мирковић   Нова с

Можда ти се свиди

Оставите коментар