Почетна » САМА СИ ГА БИРАЛА! Сраман коментар геј активисте Предрага Аздејковића након убиства мајке и детета испред Центра за социјални рад!

САМА СИ ГА БИРАЛА! Сраман коментар геј активисте Предрага Аздејковића након убиства мајке и детета испред Центра за социјални рад!

од admin
0 коментар

Аздејковић је наишао на осуду због изјаве да је жртва коју је муж усмртио, као и њихово дете, сама крива јер је лоше бирала!

Главни уредник магазина „Оптимист – водич кроз геј Србију“, Предраг Аздејковић, прокоментарисао је на друштвеним мрежама страшну трагедију која се догодила испред Центра за социјални рад у Раковици, кад је Марко Николић убио своју супругу Мају и сина Михајла.

Аздејковић је на Твитеру написао коментар, што је наишло на велику осуду и буру коментара осталих корисника ове друштвене мреже, јер је окривио жртву да је „лоше бирала“!

– Постало је политики некоректно рећи, сама си га бирала! – написао је Аздејковић.

 

Након овог непримереног коментара, геј активиста се невешто бранио изјављујући да је само хтео да укаже на друштвени проблем.

Међутим, на основу његових осталих коментара на Твитеру можемо закључити да Аздејковић и те како осуђује жртву насиља да је сама крива за оно што јој се догодило.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар