Почетна » СББ: Прихватамо последњу понуду Прве и Б92 да им платимо колико и Пинку

СББ: Прихватамо последњу понуду Прве и Б92 да им платимо колико и Пинку

од Други Пишу
0 коментар

„Обавештавамо власника и руководство телевизија Прва и Б92, да смо сагласни са њиховом последњом јавном понудом у којој нас позивају да им за дистрибуцију канала платимо колико и телевизији Пинк за дистрибуцију њиховог националног канала“, наводи се у саопштењу СББ.

„Позивамо власника Прве и Б92 Срђана Миловановића да нам још данас пошаље уговор за обе телевизије како бисмо наставили несметано да их дистрибуирамо и омогућимо свим корисницима гледање канала са националном фреквенцијом“, наводи се у сапштењу компаније СББ.

Из СББ Верују да националне фреквенције које су јавно добро и припадају једнако свим грађанима и треба да буду доступне свима, а никако да коштају 38 милиона евра које сте првобитно захтевали.

„Овим гестом СББ и јавно жели још једном да укаже да је једини разлог најављеног прекида сарадње са телевизијама Прва и Б92 тај што је цена увећана за 1.000%“, додаје се у саоптењу.

„Уколико нас после изјава да се програми нуде по цени коју плаћамо телевизији Пинк, па чак и са нижом ценом од тога, са Прва и Б92 не позову да потпишемо уговор, одговорност ће бити само на њима, на шта од почетка и указујемо“, закључује се.

Андрија Лазаревић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар