Почетна » СКАНДАЛ Власник терао возача да туристе вози поквареним бусом

СКАНДАЛ Власник терао возача да туристе вози поквареним бусом

од admin
0 коментар

Путници који су прексиноћ кренули из Грчке за Србију а који су летовали са агенцијом „Луи травел“ остали су сатима да чекају нови аутобус јер се оном којим су кренули запалио мотор.

До квара је дошло на бензинској пумпи која се налази близу Предејана, а путници су изашли из аутобуса који је почео да се дими.

– Изашли смо из буса, а избацили су нам и кофере, јер возачи нису знали у чему је проблем. Они су покушавали да добију телефоном власника агенције, али се он није јављао. Када су успели да га добију, он је рекао како нема пара да плати аутобус најближег превозника, а то је био „Ниш експрес“, као и да нема слободних аутобуса – прича Анастасија Ч., која додаје да је ситуација била више него непријатна јер је у аутобусу било и деце.

Како путници тврде, власник је покушавао да убеди возаче да сами санирају квар и крену пут Београда, али су они то одбили из страха за своју сигурност. „Возачи су били прибрани и искрено су саосећали са нама, али и немоћни да брзо реше ситуацију. Аутобус исте агенције који је ишао иза нас имао је само два слободна места, па су у њега пребацили једну жену са дететом. Још двоје путника који су ишли до Ниша пристали су да седе на степеништу, јер је девојка морала ујутру да се појави на послу – прича Анастасија Ч., која напомиње да је неколико пута ситуација била на ивици инцидента јер су нервозни путници инсистирали на томе да по њих дође исправан аутобус.

Власник је јавио да ће он доћи у року од три и по сата, што је путницима било сумњиво јер је речено да је кренуо из Београда. Неки су легли да спавају, поједини унутар возила, док су неки надували душеке и полегали око пумпе, иако је било прилично хладно.

– У неком тренутку су нас пробудили и рекли да су поправили квар и да крећемо. У нови аутобус су нас пребацили тек код Баточине, што је било беспотребно. У Београд смо стигли тек око 12 сати, иако је било планирано да стигнемо у раним јутарњим сатима – прича Анастасија.

Свалили кривицу на возача

Иако путници тврде да су на пумпи код Предејана провели око четири сата, у агенцији “Луи травел” наводе да то није истина.
– Возач је заборавио да сипа воду у хладњак па је тако дошло до инцидента. Истог момента из Београда је кренуо исправан аутобус, али је због радова стао код Баточине. Путници нису каснили са доласком у Београд јер је планирано време пута између 12 и 17 сати. Ми до сада никакве притужбе нисмо имали, а тај аутобус је два дана пред пут био паркиран у Паралији – кажу у агенцији.

З. Лазаревић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

13 + 11 =