Почетна » СРБИЈА СЕ ДИГЛА ХАОС НА ИНТЕРНЕТУ: 55.000 људи за 48 сати потписало петицију за укидање ријалитија

СРБИЈА СЕ ДИГЛА ХАОС НА ИНТЕРНЕТУ: 55.000 људи за 48 сати потписало петицију за укидање ријалитија

од admin
0 коментар

Протести са интернета кренули су и на улицу па су млади музичари концертом на Тргу Републике у Београду послали порука против блуда, разврата и туча.

Цела Србија се дигла на ноге и потписује петицију против ријалити шоуа и неће стати док не скине са ТВ екрана Фарму, Парове, Великог брата, Малдиве!
Наиме, за само 48 сати више од 55.000 људи, углавних младих, потписали су онлине петицију, која је направила хаос на интернету, а у којој наводе да су се дигли против превише блуда, неморала и пропагирања погрешних вредности. Грађани Србије су јасно и гласно рекли да не могу више да чекају да се културне институције пробуде и стану у одбрану породице и традиције домаћинске Србије, у којој се првој у Европи јело виљушком и његовале моралне вредности, чојство и образовање, а увек борило против блуда и разврата.

Блуд

Подсетимо, Фарма 6 је већ траје другу недељу, и за то време су се десиле две дисквалификације због насиља, а скоро свакодневно се ситуације доведе до самог инцидента, поготово прети жестока туча између осуђеника Кристијана Голубовића и бившег полицајца Лепомира, а гледамо и секс уживо, мекетање и међусобно понижавање фармера, мешање у туђе животе и елементарно незнање на питања из основног образовања.

 

Али зато смо сазнали, за овако кратко време, о купаћим костимима, силиконским гузама, уснама и сисама, ко је с ким у шеми, како је у затворима, колико која кошта, ко је с ким у „поршеу“ водио љубав и остале гадости…

Вређања

У Паровима које трају само тек неколико дана већ се десио секс, а вулгарности и претње не престају. И ту смо сазнали колико се може узети за снимање порно филма, како девојке постају старлете и проститутке, шта све треба да урадиш да имао своју модну ревију, на који начин се са дна можеш подићи ако си спреман на све и ниси после гадљив на себе.

Шешељ се рукује са хрватском певачицом

Опет гледамо Екрема, Јелену Голубовић, Риваску, Еру, а синоћ је све зачинио председник радикала, хашки оптуженик Војислав Шешељ. А нагледали смо се ликова који су били чак оптужени за убиства и силовања, чак и за робовласништво. Тек нас чека Велики брат, а с њим и „урбане перверзије“. Из искуства из претходних сезона, са малих екрана бомбардоваће нас голим гузицама, тангама, сексом у кабини, пљувачином, вређањем и ситуацијама које човек не може ни замислити.

Протести са интернета кренули су и на улицу па су млади музичари концертом на Тргу Републике у Београду послали порука против ријалити шоу, програма који су „окупирали“ ТВ станице у Србији.

„Хоћемо културу а не ријалити“, пише на транспаренту који је случајно или намерно у уторак навече развијен преко пута Народног музеја и Народног позоришта у Београду.

У групи око транспарента био је и младић Л. В. (17) који нам је рекао: „Овај протест на тргу може да спасе Србију! Морамо да спасемо Србију“.

 

Mislim da je poruka jasna. 🙂

Posted by Andrija Jonić on уторак 1. септембар 2015.

 

Онлине петицију можете да потпишете ОВДЕ

 

(Д.В/С.Л, КУРИР)

Можда ти се свиди

Оставите коментар