Почетна » СРЕЋНА НОВА 1993! Честитка бака Вике из Суботице до Скопља путовала целих 25 година!

СРЕЋНА НОВА 1993! Честитка бака Вике из Суботице до Скопља путовала целих 25 година!

од admin
0 коментар

На адресу Горана Миленкова из Скопља стигла је новогодишња честитка од старе познанице из Суботице, која је послата давне 1992. године.

Иако смо навикли да пошта понекада закасни, несвакидашња честитка која је стигла у сандуче породице Миленков све је изненадила.

Поштар је донео стару честитку, са југословенском маркицом послату из Суботице 15. 12. 1992. године са поруком „Сретна Вам нова 1993.“ од баке Вике.

– Брат је извадио из сандучета и донео ми. Мислио сам да се неко шали са мном, али видим да честитка права. Послала ми је бака Вика коју само упознао док сам служио војску у Суботици, још дване 1986. године. Не знам где је честитка била до сада, нити зашто јој је толико требало да дође, стварно је чудно – испричао је изненађени Горан, који је Вику познавао тако што је са њеним сином био у војсци.

Ostala čitava i posle 25 godina

Остала читава и после 25 година

Како Горан каже, стара познаница и раније му је писала честитке, те се пита зашто је овој требало чак 25 година да дође до њега, сада када није сигуран ни да ли је бака још жива.

– Никако ми није јасно откуд поштару та честитка, нити како је нашао адресу, јер су се адресе од времена бивше Југославије промениле. Све ми је мало смешно, али и јако чудно – прича он, те додаје да му је ово вратило успомене, али и навело да се запита шта се дешава на нашим поштама.

Нико не зна где је честитка залутала, нити колико их таквих још негде чека, али породица Миленков каже да је „брза пошта“ овај пут оборила рекорд, јер још нису чули да је честика некоме стига из прошлог века.

Тања Вукомановић   Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар