Почетна Друштво СТРАШНА СЕКС-ИГРА УЧЕНИКА У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА: У „пуњеној кокошки“ учествује пет дечака и девојчица!

СТРАШНА СЕКС-ИГРА УЧЕНИКА У ОСНОВНИМ ШКОЛАМА: У „пуњеној кокошки“ учествује пет дечака и девојчица!

од admin
0 коментар

У категорији „малолетничке трудноће“, Србија се нажалост сврстава у светски врх.

Девојчице од 12, 13, 14 година све чешће остају у другом стању управо због неинформисаности, и лошој бризи о репродуктивном здрављу. Самим тим страдају највише дечја младост и њихова будућност.

Сазнало се за случај да је ученица од 13 година остала у другом стању. Пропорције правог хорора постале су познате пошто она није знала да објасни ко је отац детета.

После исцрпног разговора са девојчицом, отац и гинеколог су дошли до сазнања о страшној игри која је тренутно популарна међу тинејџерима у Србији.

– Ћерка се жалила на болове у стомаку. Отишла је код лекара, испоставило се да је трудна, па је упућена на гинеколошки преглед.

Када смо је питали како се то десило и ко је отац детета, само је одмахивала главом – рекао је забринути отац, и додао да је његова ћерка на крају признала да међу вршњацима постоји једна актуелна “игра”, и да је она учествовала у њој.

Такозвана “пуњена кокошка” је “игра” у којој учествује пет дечака и пет девојчица. Они се налазе у стану неког од њих, оног чији родитељи неће бити ту цело вече. Девојчица која буде изабрана треба да задовољи свих пет дечака, а ако не успе, онда мора да “плати казну” – да буде њихова “жртва” са којом ће сви они имати сексуалне односе, један за другим.

– Ја сам у шоку. Она не зна ко је отац детета, јер су сви дечаци имали секс са њом. Наводно тинејџери пикирају празан стан, па када оду нечији родитељи негде окупе се и играју ову страшну игру, која мора да се заустави – рекао је забринути отац који не зна шта ће да ради, и коме да се обрати.

Социолог Ратко Божовић каже да је породица потпуно пропала, да није ни традиционална ни модерна, и да деца никада нису водила оволико раскалашан живот.

– Све им је доступно, јер родитељи раде од јутра до сутра. Ово је дефинитивно друштво у којем влада хаос, безакоње, морала нема. Људи се уче безобразлуку, јер се и кроз ријалитије подстиче све: насиље, секс, живи се данас и не размишља о сутра. Оно што се не сме занемарити је да у Србији има пуно неписмених, а од неписмених деца не могу да буду драстично другачија – рекао је Божовић, и додао да више нема здравог одрастања.

Психолог Александар Шибул сматра да је овај проблем узео велике размере због утицаја групе и ниског самопоштовања.

– Деца нису емотивно испуњена. Породица им није дала добар пример, хоће да се докажу и мисле да уколико пристану на све што се од њих тражи, вршњаци ће их тада присхватити. Међу децом влада велика несигурност, а због ње долази до сличних проблема. Увек ће постојати такве особе у друштву, то је слично као и са проституцијом, која је у друштву откад је света и века. Можда би решењу проблема помогао превентивни рад, прича о сексуалности –рекао је Шибул, који се сложио са Божовићем да је деци данас све доступно, и да само једним кликом долазе до порнића.

(Телеграф)

Можда ти се свиди

Оставите коментар