Почетна » СУЗАВЦЕМ НА БЕБЕ Најпотреснији доказ ужаса на Хоргошу

СУЗАВЦЕМ НА БЕБЕ Најпотреснији доказ ужаса на Хоргошу

од admin
0 коментар

Сузавцем и батинама на старце, жене, децу – тако је мађарска полиција на прелазима Хоргош и Хоргош 2 дочекала избеглице из Сирије након што им је бодљикавом жицом затворила пут. У сликама раскрвављених људи и уплаканих малишана издвојио се један призор који на најпотреснији начин сведочи о ужасу који се ових дана дешава на граници Србије и Мађарске.

Деца највише испаштају због мигрантске кризе

„Јуче је ово мало биће од једног месеца такође било попрскано сузавцем од стране мађарске полиције!!!! Наши лекари су му пружили помоћ…и данас смо тамо! Надамо се мирнијем дану“, пише на Фејсбук страници „Сачувајмо бебе“, уз слику нападнутог малишана.

Јуче је ово мало биће од једног месеца такодје било попрскано сузавцем од стране мађарске полиције!!!! Наши лекари су му пружили помоћ…и данас смо тамо! Надамо се мирнијем дану

Ово је, нажалост, само један у низу случајева бруталности мађарске полиције према онима који то ама баш ничим нису заслужили. Као да ова деца, одрасла у крви и јауцима, нису довољно грозота видела у животу.

Иначе, на граничном прелазу Хоргош 2 избеглице са Блиског истока данас мирно протестују незадовољни понашањем мађарских власти, узвикују „Хвала, Србијо“ и носе транспаренте на којима се, између осталог, питају шта се десило са људским правима.

24 сата/Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар