Почетна » Сви проблеми са којима се сусрећу грађани Вишњићеве улице у Калуђерици /Видео

Сви проблеми са којима се сусрећу грађани Вишњићеве улице у Калуђерици /Видео

од Други Пишу
0 коментар

Само десетак километара од центра Београда налази се Калуђерица, насеље које је постало прва асоцијација Београђана када се спомене легализација, односно питање нелегалних објеката. Настајала је протеклих 30 година без икаквог реда и плана чије последице грађани осећају годинама.

Преко 2000 грађана из једног дела Вишњићеве улице у Калуђерици практично морају да иду више од два километара пешака како би дошли до првог јавног превоза.

– Прво смо двадесет година муку мучили да се изгради овај пут, с тим што је председник општине обећао да че урадити проширење да се баш овде окреће аутобус. Како је то рекао тако је и порекао и не можемо више да га нађемо. Писали смо и председнику државе који нас је подржао и да се реши питање, али се његови сарадници у општини, градској управи и јавном превозу подсмејавају томе. Град, општина и јавно превоз су нам највећи непријатељи, јер до њих не можемо да дођемо директно само дописима на које они одговарају да не може ништа да се уради – рекао је Вељић , један од становника Вишњићеве улице и додао да чак ни минибус, који саобраћа у непосредној близини, до њих неће да дође а у насељу имају децу са посебним потребама.

Јутрос је мештане Вишњићеве улице поново посетила репортерка јутарњег програма „Пробуди се“.

Шта су мештани изјавили опширније у видеу:

Фото Принтскрин нова с

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар