Почетна » ТРЕЋА ЖРТВА МИРОЉУБА ПЕТРОВИЋА Жени са метастазама на костима рекао да су „лекари дебили“, па је „лечио“ сировом храном

ТРЕЋА ЖРТВА МИРОЉУБА ПЕТРОВИЋА Жени са метастазама на костима рекао да су „лекари дебили“, па је „лечио“ сировом храном

од admin
0 коментар
Загу Крстић из Београда, којој је констатован тумор на јетри, братаница Тања Кремић и њен брат одвели су у болницу пре неколико дана, након што јој се здравствено стање погоршало док се приџавала Мирољубове „терапије“.
 
– Моја тетка је сазнала да има тумор на јетри пре два месеца, у децембру. До тада није имала симптоме, међутим, тада јој је речено да је рак већ метастазирао на кости – каже за „Блиц“ Тања Кремић, братаница жртве.
 
„Програм оздрављена“
 
Њена тетка је пред Божић изашла из болнице и тада су Тања и њен брат размишљали који потез у тако тешком стању је најбоље повући. За савет се одлучују да питају Мирољуба Петровића.
 
– Брат је претходних годину дана слушао Мирољуба Петровића и хтели смо да видимо шта Мирољуб има да нам каже. Јавили смо се путем мејла на његов ЦПС центар и приложили му теткине резултате. Он нам је на то одговорио да су лекари дебили и препоручио да купимо његове тинктуре и доведемо тетку у његов Институт – додаје Тања.
„Лекари су дебили. Пренеси јој следећи програм оздрављења“, пише у Мирољубовом одговору, испод чега следи потпуно иста порука коју је послао и сестри младића са тумором на мозгу Славча Петрова када су се обратили за помоћ, као и у поруци Маријану Батовцу, који је изгубио битку са раком панкреса.
 
У поруци коју је Тања доставила „Блицу“ види се да јој Мирољуб препоручује да наруче њихов пакет сирове хране за једну или више седмица, остављајући линк свог Института (ипмпроизводи.цом). „Уколико немате финансијских могућности за све тинктуре, узмите Црева 1, Јетра-жуч, чај за детоксикацију Имуно плус“, написао је Мирољуб. Подсетимо, цена једне тинктуре је око 700-800 динара.
 
„Лекари ће да вас убију“
 
„Код лекара вам не препоручујем да идете јер ће вас испрепадати и навући на штетне лекове и терапије. Ако баш хоћете да радите анализе, отиђите у приватну лабораторију која не зна историју ваше болести. Довољно је да урадите анализу крви једном месечно“, стоји између осталог у Петровићевом одговору.
Тања Кремић и њен брат одлучују се да послушају Мирољуба Петровића и наручују од њега тинктуре које им је препоручио и започињу програм.
 
– Све осим прве поруке наставило је да се одвија телефонским путем. Требало је да тетка иде код хирурга, на шта ми је он рекао да никако не иде код лекара јер ће они да је убију. Када сам му нагласила да су метастазе на костима, рекао ми је да папир на ком то пише бацим у ђубре, јер нам он гарантује да ће тетка оздравити. Директно смо се са њим чули телефонски око свега, као и за куповање тинктура и чајева – каже Тања.
 
Њена тетка Зага, додаје она, није чула за Мирољуба Петровића и у почетку је била скептична. Међутим, додаје Тања, како је он инсистирао, она је задобила поверење када је рекао да он гарантује да ће она 100% оздравити.
 
Епилог
 
Након три недеље, колико је жена са тумором на јетри провела искључиво на соковима, чајевима и биљним препаратима (тинктурама) наручених по датим упуствима Мирољуба Петровића, њено здравстено стање почиње да се погоршава.
 
– Тетка је почела да одбија храну, није могла ни воду да пије. Почела је да повраћа крв и да има црну столицу. Контактирали смо са Мирољубом, који нам је тада рекао: „Па шта чекате, водите је у Хитну помоћ“, иако нам је пре тога рекао да никако не идемо код лекара – додаје Тања.
Загина братаница и њен брат тетку су одмах, пре неколико дана када се то догодило, одвели у болницу .
 
– Када смо радили тумор маркер на почетку, у децембру, први резултат је показивао 1.000, а пре неки дан кад смо радили показивао је 5.000. Много гори него на почетку – каже она и закључује: „Волела бих да вам се ниједна особа више не јави поводом овога. Колико још живота треба да угрози да би се реаговало?“.
 
Тужилаштво шкрто на речима
 
Основно тужилаштво у Лесковцу је – након што им је Више тужилаштво у том граду проследило предмет – наставило истрагу Петровићевих евентуалних кривичних дела. Ипак, о учинку до сада спроведених предистражних радњи јавности говоре врло мало. У последњем одговору на питања „Блица“ о статусу истраге, у тужилаштву су штуро рекли да су полицијској управи у Лесковцу поднели захтев за прикупљање потребних обавештења ради додатних провера. Исти одговор, међутим, дали су нам и недељу дана раније.
Мирослава Бркић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар