Почетна Друштво У Србији наредних дана пљускови и грмљавина, могуће непогоде

У Србији наредних дана пљускови и грмљавина, могуће непогоде

од admin
0 коментар

У Србији ће у среду бити променљиво облачно и нестабилно, с локалним пљусковима и грмљавином, углавном после подне и увече

БЕОГРАД – У Србији ће сутра бити променљиво облачно и нестабилно, с локалним пљусковима и грмљавином, углавном после подне и увече, саопштио је Хидрометеоролошки завод Србије.

Могуће су и краткотрајне непогоде с већом количином падавина и градом. Ветар ће бити слаб променљив. Јутарња температура кретаће се од 10 до 17, а највиша дневна од 25 до 29 степени.

У Београду ће бити променљиво облачно, нестабилно, после подне и увече са локалним пљусковима и грмљавином. Ветар ће бити слаб променљив. Јутарња температура кретаће се око 17, а највиша дневна око 26 степени.

У Србији ће наредних седам дана бити променљиво облачно, нестабилно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Могуће су и краткотрајне непогоде с већом количином падавина и градом. Температура без битније промене.

У Београду се очекује слично време.

Биометеоролошке прилике могу утицати релативно неповољно на срчане болеснике и особе са дисајним обољењима. Болови у мишићима, нервоза и поспаност су могуће метеоропатске реакције.

Бета/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар