Почетна » У Турску без пасоша и – по специјалним ценама

У Турску без пасоша и – по специјалним ценама

од Други Пишу
0 коментар

Грађани Србије у Турску сад могу и без пасоша.

Влада Србије усвојила је Закључак којим је омогућено грађанима Србије и Турске, да државне границе обе земље прелазе са важећом биометријском личном картом – тиме се ова земља прикључила листи оних у које Срби могу да путују без пасоша, и то у правом тренутку.

Наиме, понуда за летовање у Турској чини се сад још атрактивнијом, а тренутно су актуелне ласт минуте понуде по сниженим ценама.

Травелланд као ексклузиву издваја Алању авионом уз алл инцлусиве угођај у хотелу у центру – с попустом од 50 одсто који важи до 20. јуна. Цене су од 458 евра по особи. Такође, посебна акција тренутно важи и за Бодрум – цена је од 549 евра, авио превоз и алл инцлусиве у хотелу с 4 звездице, а за двоје деце до 12 година обезбеђен је гратис смештај.

У ласт минуте понуди Вива травела наћи ћете такође Алању, где крајем јуна можете провести 11 дана (10 ноћења) за 478 евра по особи (уз авионски превоз), док је Анталија – 10 ноћења, авион – преко Филип травела средином јуна спуштена на 575 евра по особи.

Одеон тренутно даје специјалне попусте за Хургаду, па цене алл инцлусиве аранжмана за 7 ноћи (уз авио превоз) крећу од 508 евра по особи, а за неке хотеле стоји и варијанта да је за двоје деце до 14 година бесплатан смештај.

Рапсодy травел за полазак у Кемер у јуну даје 21% попуста, па аранжман с авио превозом и 7 алл инцлусиве ноћења у хотелу с четири звездице може да се ухвати за 499 евра по особи.

Фирст минуте попусти за Саримсакли и Кушадаси аутобусом или сопственим превозом (од 10% до 30% за уплату аконтације + додатни попуст од 5% за уплате у целости приликом резервације важи до 15. јуна) још су актуелни у агенцији Сабра травел.

Ана Калаба    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар