Почетна » УБИЈ БЛИЖЊЕГ СВОГ??

УБИЈ БЛИЖЊЕГ СВОГ??

од admin
0 коментар

Пале су прве жртве и Србија је на сигурном путу да за пaр година постане Западна лудница пуна криминалаца, бескућника, наркомана, алкохоличара…
Прва пленидба, по закону који је Србија усвојила након Европских уцена, била је у Нишу. Далеко од престонице, у мраку и беди, једна српска породица завршила је на улици, због дуга Електодистрибуцији. Нашој Електродистрибуцији која прави струју од националног добра и влаништва свих људи у Србији! Дуг је још од пре 2000. године. Дуг је зато што у тој продици више нико нема посао! А посао је дужна држава да обезбеди, па ко неће да ради, а прави дугове, може и да одговара. Породица није платила две рате због смртног случаја у кући. Кућа је продата тачно за износ дуга, а породица о две лицитације није ни обавештена. Ето, то је та Европа. Отимај од сиротиње и опраштај тајкунима и криминалцима. Они у Србији добијају репрограмирање дугова који износе по више стотина милина евра!

Почеле су пленидбени поступци за принудну наплату дугова за још 12.000 пензионера. И они ће завршити на улици. Скончаће брзо живећи на асфалту, па ће држава имати 12.000 пензија мање да исплаћује.
Плене се и деца обеделим родитељима који немају где да раде. Нека, тако треба. То је наш „Европски пут“.
Упропаштена државна предузећа за која се зна ко их је водио, ко је био дирекотор, те сходно томе ко их је и покрао- е и то иде странцима у шаке, будзашто, заједно са ропски јефтином радном снагом.
Ниједан српски привредник не може да добије ни динар од државе без обзира колико добру идеју има или већ постојећи посао који може да се развије. Али зато странци добијају наше хале за 1 еуро и све могуће субвенције. Добијају за џабе хектаре земље, зграде, опрему, залихе материјала. А сав тај посао може и Србија да покрене, када би власти у Србији биле српске.
У Србији полако расте и темпирана демографска бомба и нови извор пљачке буџета. Скоро већ 500.000 имиграната са свих страна света завршава на нашој грбачи, зато што су вазалне српске власти потписале Закон о реадмисији, по ком сваки емигрант који преко Србије уђе у ЕУ, буде враћен у Србију на наш терет, а не у земљу из које је дошао! Пола милиона илегалних имиграната којима Србија мора да омогући стан, храну, лечење, обућу и одећу, опрему за бебе.

 
 

Све то Србија није омогућила својим држављанима, а ни избеглицама из Хрватске, Босне и са Косова, које сада власти терају на улицу. Све то Србија није омогућила људима који немају где да раде, па упадају у дугове и сваког дана губе куће и децу због пленидбе.
Али зато долазе имигранти који су сви до задњег из екстремних вехабијских муслиманских држава и не беже у Турску, нити у Арапске Емирате, него у Србију. Питање је да ли уопште беже и од чега беже, јер сви они потенцијално могу бити припадници ИСИЛ-а.
Доказ: напад и убиство полицајаца у Зворнику. А са нашим  анти-терористичким безбедоносним системом, Србија за 24 сата може постати Бејрут! Потпуно неспремна и незаштићена за овакву ситуацију.
Врата Европске Уније и Америке остају затворена за имигранте које су баш они створили уништењем свих муслиманских држава, насилним променама тамошњих режима и присилним увођењем „демократије“ западног типа у ове традиционалне, конзервативне и религиозне државе!
Сада та темпирана бомба куца у срцу Европе, у Србији. Исто толико муслимана избегло је у Италију и у Грчку. Немачка наравно пере руке и затвара своје границе.
А, понашање имиграната је за посебну причу о којој медији ћуте. Врло често, многи „јадни“ имигранти изазивају нереде, краду, нападају девојчице у Србији, баве се криминалом и постају све бахатији.
Опскрбљени свим животним потребама од стране Србије, која та иста права укида својим грађанима, „јадни“ имигранти често наручују и плаћају проститутке да им прекрате досаду. Смештени су по бањама и хотелима, за њих се граде и нови смештајни капацитети. Браво Србијо, само то ти је још требало! За пар година тако у Србији неће ни бити Срба-већ мешавина Сиријаца, Пакистанаца, Либијаца, Алжираца и то на милионе, јер они долазе са породицама које су бројне. Полако ће узимати напуштене српске куће и имања, а можда ће српске вазалне власти да им доделе и заплењене куће и станове, које ће нама одузети због рецимо 500 динара дуга за комуналије.
И ништа од свега није случајност: Србији је Европска Унија наменила ту судбину да постане колонија поробљених и задужених Срба и будућа велика европска депонија за све имигранте које Европа не жели!
У прилог целој злочиначкој намери иде и насељавање имиграната са Косова који су дошли из Албаније 1999. на Косово и то  њих 700.000, а сада крећу пут  јужне Србије. Они полако добијају наше пасоше, само зато што су дошли на Косово из Албаније, пребегли негде у Европу, па онда враћени у Србију!
Парама од дроге и проституције, трговине органима и оружјем, албански терористи купују имања од Бујановца, Прешева, Врања све до Куршумлије, Прокупља и Ниша, јер је Јужна Србија остала без деце, без људи, без посла и без наде!
А наши мученици из Хрватске, Босне и са Косова немају никаква права. Напротив, њима се укида статус избеглица и терају се на улицу. Избацује их српска власт из трулих страћара, контејнера и бедних барака, јер им је наводно истекао избеглички статус! При том Србија ниједном није ни у Бриселу, ни  било где дипломатски и јавно затражила да се реше проблеми свих тих несрећних људи и да им се или врати или надокнади отета имовина!
Европа Србији није помогла ни динара да се сви ти немоћни људи који су побегли од мучења и смрти било како збрину. Европа није надокнадила тим људима штету и губитак својих домова, имања и послова. И никада и неће!
 Не, Европа штити Хрватску која је отела имивину од 250.000 Срба које су протерали. Босна не плаћа штету Србима избеглицама. Шиптари су преузели све што је припадало Србима, а само у јуну 1999. избегло је у три дана 250.000 Срба са Космета!
Да не спомињем масивно исељавање Срба са Косова  од 1946. по Титовим законима и насилне 80-те године, када је двеста година албанског насиља и злочина „Призренске лиге“ прерасло у терористичку УЧК!
А сада  уместо да тим људима барем ми помогнемо, ми морамо да збрињавамо илегалне имигранте, претежно исламске вере, из белог света, од којих сваки може бити џихадиста, вехабија или члан ИСИЛ-а.
Ми морамо да издржавамо и по неколико њихових жена и по десеторо деце, док наша деца умиру од болести и глади и док наши људи постају бескућници без икаквих права на помоћ државе! Ускоро ће Србија можда из државних фондова исламским  „имигрантима“ да гради џамије по целој држави да би смо им обезбедили и право на своје обреде!
И то је тај „европски пут“ који нема алтернативу!
А за то исто време, творци „демократије“ у Америци и даље, после 200 година убијају црне Американце као скакавце! Тзв. „америчка демократија“ остала је на нивоу Дивљег Запада. Пошто су бели господари поубијали и истребили 100 милиона Индијанаца, увезли су црне робове из Африке и тај ропски систем употребе људских бића као животиња, задржали су до 70-тих година 20.века! Тек тада је Америка укинула „сегрегацију“ црнопутих људи, али формално. Реално и дан данас, 2015.године, у 21.веку америчка углавном бела полиција, као Кју Клукс клан некада, у раним 60-тим годинама убија црне тинејџере, децу од 9 година и било ког ко је црне коже!
Амерички црни тинејџери имају мање права и могућност за живот од црних тинејџера у Нигерији, усред најсиромашније Африке!
А ти исти Американци нама деле лекције о демократији и људским правима!  Соле памет Србији која постоји 20 векова и која је имала најправичнији устав  још у средњем веку, Душанов законик. Тај законик је дефинисао права сваког човека и контролисао феудалце и властелине да не могу да чине шта хоће сиротињи, па ни странцима. Цар Душан је прописао правду и подједнаке услове  за Србе,  Грке, Бугаре, Цинцаре, Јевреје и сваког странца, па чак и немачке Сасе који су дошли да раде у нашим рудницима на Косову. Србија никада није имала робове ни у једном свом државном уређењу.
Али, сила гази правду, а лаж убија истину. Па тако заиста геноцидна држава, као што је САД и дан данас убија невине људе само зато што су црне коже, а Србију оптужују зато што брани свој народ и своје вековне територије.
Са Индијанцима су беле газде у Америци брзо завршиле, али са црним робовима који су се отели контроли, тешко да ће изаћи на крај. Американци су желели да запале Балкан и Европу, али изгледа да ће светски полицајац и силеџија број један морати да прво угаси пожаре у својој кући, која се тресе од немира, беде, бескућника, наркомана,проституције, дугова и пропале индустрије! Пожар у Балтимору је само почетак побуне!
Управо због својих социјалних проблема и економског краха који још од Велике депресије 1929. никада нису решили- беле власти у САД жестоко провоцирају рат у Европи, јер би се само тако извукли из својих проблема.
Србија је на том лудачком путу САД у нови светски рат управо окидач који треба да проради након пропале провокације у Украјини.
Доказ су сви догађаји у протеклих неколико недеља и месеци. Вођени САД јастребовима, НАТО и ЕУ кидишу и врше последње притиске и уцене у Србији. На Балкану НАТО штити терористе из УЧК и остале екстремисте. Они полако нападају Македонију и Републику Српску. Грчка је економски спремљена за одстрел, а и њој ће Албанци откинути неки део територији за сврху Велике Албаније.
Бугарска и Румунија су у ропским дуговима и под чизмом НАТО пакта. У Србији маса исламских имиграната, а турски и арапски „бизнисмени“ „инвестирају“ у нашу Рашку тј. њихов „Санџак“, купују пола Војводине и наравно Београдски пашалук на води.
Последње још, као да је поново 1915. година, Немачка је Србији уручила нови ултиматум за улазак у Европску Унију, а та листа је у ствари коначна капитулација Србије!
На жалост, наши преци су узалуд гинули вековима. Милиони жртава су пали, али Срби нису научили лекцију из своје трагичне историје.
Срби и даље ћуте и миришу мајско цвеће.
Срби и даље верују да се неће поновити 1915., 1941. а ни 1999.
Срби опраштају Јасеновац и Јадовно, а извињавају се за Сребреницу.
Срби своје убијају и плене, а хране туђе.
Срби своје пљују, а туђе љубе.
Срби замало па да не оду у Москву да са пуним правом обележе победу над фашистичком Немачком.
Можда је требало да 9.маја наша војска скокне до Берлина на поклон Ангели Меркел да јој се захвали за 1915, 1941 и 1999- и да прими нови ултиматум свечано и уз салутирање „Зиг хајл“ и можда да отпевају Ангели на увце песмицу „ Дојчланд убер алес“!
Е, Србијо моја, у какво си блато пала!
И још ћутиш, као да је све на своме месту.

Бобан Гајић/Српски Народни Фронт

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × four =