Почетна » Унитед Медиа покреће три нова телевизијска канала

Унитед Медиа покреће три нова телевизијска канала

од Други Пишу
0 коментар

Унитед Медиа, водећа медијска компанија у југоисточној Европи, од 28. октобра покреће три нова кабловска канала: Нова Маx, Нова Сериес и Гранд носталгија.

Највећи блокбастери, незаборавни класици, најгледаније домаће серије и најбољи музички програм оно су што ће се наћи у понуди нових телевизија, које ће гледаоцима ексклузивно бити доступне на ЕОН, Тотал ТВ и Д3 платформама за све СББ кориснике у Србији и Telemach кориснике у Црној Гори и Босни и Херцеговини.

Нова МАX канал намењен је љубитељима филмских и серијских остварења највећих светских продукција Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros и бројних других. Без обзира да ли сте љубитељи романтичних комедија, трилера, научне фантастике, драме или хорора, на новом каналу можете пронаћи филм за себе.

За почетак, неки од наслова које је Нова МАX припремила, су серијал о Харију Потеру, Фантастичне звери, Легенда о Тарзану, Спајдермен, Чудесна жена, Лара Крофт, Лига правде. За љубитеље романтичних филмова ту је легендарни серијал о Бриџет Џоунс, мјузикл Мамма Миа и Приправник док оне који преферирају акционе филмове очекују класици: Смртоносно оружје, Умри мушки, Побеснели Макс. Ни љубитељи хорор остварења неће остати ускраћени па ће се у програмској шеми наћи нешто и за њих: Зомбиленд, Кери, Ноћ вештица, ИТ…

Поред светских блокбастера, канал Нова Маx гледаоцима ће понудити и хит серије Момци са Менхетна, Викторија, Пан Ам, Фарго и бројне друге.

На каналу Нова Сериес премијерно представљамо теленовелу Златни двори, причу о љубави сеоске девојке и младог богаташа која се развија из страсти према музици. Између њих се од првог сусрета развијају снажне емоције, које ће их обоје довести до крајњег циља – не само проналаска праве љубави, него и упознавања себе. Ипак, том путу постоји велики број препрека.

Поред премијере ове серије, гледаоци ће имати прилику да прате и турску акционо – драмску серију „Јама“ која доноси причу о мафијашкој породици Кочовали, али и теленоволе „Амбасадорова кћи“ и „Два краљевства“. Нова Сериес ће гледаоце подсетити и на најбоља серијска остварења домаће продукције: Сенке над Балканом, Убице мог оца, Жигосани у рекету, Александар од Југославије, На терапији као и комедије Луд, збуњен, нормалан, Конак код Хилмије, Заувијек суседи, Најбоље године.

За оне који желе да се опусте и забаве, ту је канал Гранд Носталгија.

Поред музичких нумера, гледаоци ће моћи да прате најпопуларнијих издања Гранд продукције: Звезде Гранда, Никад није касно, Неки нови клинци, Песмом за душу, Гранд парада. Емитоваћемо и емисије ВИП Кувар и такмичарску емисију ИДЈ Схоw.

Унитед Медиа послује у осам земаља југоисточне Европе, у свом портфолиу има шест националних телевизија, више од 55 кабловских канала, 28 портала, пет радио станица и шест штампаних издања.

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар