Почетна Друштво УПОЗОРЕЊЕ ЕСКИМА Глобално отопљавање је лаж, Земља се „помера“, Сунце не излази на истој страни!

УПОЗОРЕЊЕ ЕСКИМА Глобално отопљавање је лаж, Земља се „помера“, Сунце не излази на истој страни!

од admin
0 коментар

Становници арктичког дела Канаде, Сад и Гренланда тврде да се Земља „померила”, ”затетурала”, ”нагнула” према северу, што је довело до ”промене на небу”

ЕСКИМИ који живе у арктичком делу Канаде, САД и Гренланда имали су сопствену прогнозу, коју су правили на основу гледања у небо, звезде.

Они су недавно послали алармантно упозорење НАСА и читавом свету у којему упозоравају да је глобално отопљавање лаж, манипулација, да никакво глобално загревање није узрок климатских промена и природних катастрофа.

Они тврде да се Земља „померила”, како се ”затетурала” односно, ”нагнула” према северу, што је довело до ”промене на небу”.

Старији екими, односно старешине ,упозорили су НАСА-у на чињеницу да Сунце не излази више на истоме месту на којем је излазило пре. Упозорили су и да им дани дуже трају него икада пре у у историји, а тврде и да су положај променили и звезде и Месец, што је по њима прави узрок промена температуре и ветрова који харају планетом.

Све старешине сложиле су се да је узрок таквим променама померање Земље према северу. Осим ескима,већ годину дана јављају се људи свуда по свету који тврде исто. Земља се померила и Сунце не излази на истом месту.

Наводно медији тврде да су НАСА-ини научници забринути, али нико не реагује на ова алармантна упозорења, већ се пласира теорија о “климатским променама”. Они или не знају узрок, што би значило да је у питању Божје упозорење, или пак узрок знају али га крију.

Једно је сигурно, старешине које покушавају, нажалост тешко, да допру до јавности су сложни и кажу: ‘Људи, небо се променило! Нешто се опасно догађа са нашом планетом”!

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар