Почетна Друштво Урнебесни оглас за ауто: Боље да продам него да га запалим

Урнебесни оглас за ауто: Боље да продам него да га запалим

од admin
0 коментар

 

Не баш ниска цена гарантује луду забаву за будућег купца “аждаје”  Chevrolet Cruze 1.6 ЛТ Плус из 2012. бар судећи по огласу који је постављен на домаћи сајт за продају аутомобила.

“Први сам власник, права је километража, ако неком смета могу часком да је коригујем. Продајем полован ауто и не може после 265.000 км да изгледа као нов јер знам какав је био у салону. Продајем га јер ми се смучио, стално ми се квари у последње време и немам више живаца за њега.

Боље да га продам него да га запалим. Мрзи ме да набрајам шта сам му све мењао и колико ми је пара сатрала кршина.

Делова ретко где има, а и кад нађем коштају као да возим авион, а не ауто, а тако и троши – кад на отвореном троши око осам литара ја од среће скачем, по граду боље да не знате колико троши -треба ми цистерна да је вучем са собом. Има уграђен плин, али не смем да возим на плин јер сам због плина већ једном радио главу мотора на 105.000. Не могу више, немам више ни пара ни живаца за њега, нисам ваљда осуђен да се са њим до гроба рвем.

Нико неће ни да га украде, ни лопови га неће. Немам живаца да га сликам више нити имам намеру да га перем, такав је какав је, смучио ми се. Да је добар не би био овде где јесте”, пише у огласу.

Продавцу желимо срећу и да нам јави да ли је продао своју “муку”.

Ивана Стојанов   Нова с

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар