Почетна » Велики хуманитарни концерт на сплаву Шлеп за лечење Соње Богдановић

Велики хуманитарни концерт на сплаву Шлеп за лечење Соње Богдановић

од admin
0 коментар

Организатори и учесници су се одрекли свог хонорара, па ће новац од улазница бити усмерен за Соњино лечење.

Концерт је највећа иницијатива организована за Соњу од када је последњи пут утврђено да има рак. Мајка четворогодишњег Виктора, супруга и вољени пријатељ, се већ два пута успешно изборила са болешћу, у дванаестој и двадесетосмој години.

Соњи је одређена персонализована имунотерапија коју ће примати у Београду, а будући да се преписани лекови не налазе на листи државног фонда Републике Србије, терапија неопходна за лечење износи 6.000 евра месечно.

Помоћ у прикупљању новца је хитно потребна како би се наставила предложена терапија, с обзиром на то да трошкове лечења тренутно сносе Соња и њена породица сами.

Карте ће се продавати на улазу, по цени од 800 динара, а сав приход прикупљен од продаје карата биће дониран за Соњино лечење. Осим тога, на Шлепу и другим кафићима у Београду, биће постављене и кутије за добротворне прилоге.

Позивамо вас да будете део наше хуманитарне акције и да заједничким снагама помогнемо Соњи да се излечи. Ваш допринос је важан – помозите нам да се вест о концерту прочује.

Уколико нисте у могућности да дођете на концерт, можете послати СМС 684 на 3030 или уплатом на рачун. Више информација можете пронаћи на линку:https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/684/sonja-bogdanovic

Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар