Почетна » Породица Станике Глигоријевић тражи да се хитно објави снимак с рампе у Дољевцу

Породица Станике Глигоријевић тражи да се хитно објави снимак с рампе у Дољевцу

од admin
0 коментар

 

Они су се обратили јавности на позив Покрета слободних грађана чија је повереница за Зајечар Селена Ристић Витомировић рекла је да је та странка пружила породици правну помоћ, а да нико из државе ових осам месеци није питао Глигоријевиће да ли им је нешто потребно.

Сестра покојне Станике, Мирјана Алексић, која је у истом удесу тешко повређена, рекла је да јој држава није помогла у лечењу, да је са тешким повредама збринута у Нишу, док је повређени функционер Зоран Бабић хитно пребачен на ВМА.

„Господин Александар Вучић је када је погинуо Шабан Шаулић обезбедио сахрану, превоз и ишао да посети породицу, а кад је био у Књажевцу није му пало на памет да погледа шта раде ова деца“, рекла је Алексићева уз напомену да Станикина породица тешко живи од пољопривреде.

Она је питала да ли је у овој земљи дозвољено да функционери власти убијају сељаке без казне и поновила захтев да се хитно објаве снимци, јер породица сумња у званичну верзију.

Њен супруг Срђан Алексић описао је шта се дешавало тог дана када је своју супругу и њену сестру Станику возио ка Владичином Хану. Он је испричао да им се на наплатној рампи ауто приближавао невероватном брзином, да нису могли нигде да се склоне и да њему као возачу није било логично да је човек, који се после несреће ту шетао без икаквих повреда, био возач.

Судски поступак, како је речено, тапка у месту, јер се чекају снимци од „Путева Србије“ који никако да стигну.

Конференцији за новинаре присуствовали су и Станикини синови који су потврдили да тешко живе и да им апсолутно нико из града или државе није понудио помоћ.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар