Почетна » СНС одборница из Ниша осуђена због 3.500 евра, а кажњена са 1.000

СНС одборница из Ниша осуђена због 3.500 евра, а кажњена са 1.000

од admin
0 коментар

 

Како пише портал Јужне вести, Миладиновић се није појавила на суђењу у уторак, а њен бранилац Стеван Марковић каже да је у време када стиже пошта она на послу. Ипак тврди да је била обавештена о рочишту.

Марковић је, реагујући на објављену вест, у среду саопштио да новац „у наведеном обиму никада није био у поседу оптужене“.

„Она није задржала вредност о којој се говори у средствима јавног информисања, тако да нема места за наводе да је дошло до било каквог ‘богаћења'“, изјавио је Миладиновић за Н1.

Марковић је напоменуо да Миладиновић раније није била у сукобу са законом.

Миладиновић је ухапшена у јулу ове године. Из полиције су тада рекли да постоји сумња да је докторка тражила и примила 3.500 евра. Од тога је 2.300 задржала за себе, а 1.200 евра је посредно преко још једног осумњиченог предала 61-годишњем лекару чије се име не наводи.

Директор Топонице каже да неће бити кажњена, Закон предвиђа отказ
Иако у Закону о раду пише да је један од разлога за отказ „кривично дело на раду или у вези с радом“, директор болнице „Горња Топоница“ Милан Станојковић каже да није на њему да кажњава Миладиновићеву која је управо у овој болници злоупотребила положај доктора.

„Ми можемо да покренемо дисциплински поступак, уколико је прекршена радна дисциплина. Овде је посао за тужиоца“, рекао је Станојковић за Јужне вести.

јужне вести/Н1 београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар