Почетна » Тролејбуси се враћају на трасу линије 28

Тролејбуси се враћају на трасу линије 28

од admin
0 коментар

 

Он је подсетио да је линија 28 укинута у новембру 2019. године „практично преко ноћи“ и да су представници те иницијативе организовали петицију, грађанске акције и блокаде.

„Након свега тога у разговору са градским властима на којем је урађена анализа потврђено је да је постојање ове линије оправданао и да је њено укидање била грешка, што је град и признао и зато је линија и враћена“, рекао је Вучковић.

Он је истакао да је Иницијатива „Вратимо тролу 28“ била легитимисана тиме што су имали 8.000 потписника петиције за враћање линије 28 и тиме што су ставили јавни интерес изнад свега.

„Сматрамо да је ово позитиван корак и да је нормално да власт, ко год да је на власти, треба да прича и слуша грађане. Наравно, стручњаци одлучују о свему, али потребно је чути власт грађана и одлуке не треба доносити без консултација са њима“, рекао је Вучковић.

Он је навео да му је драго што ће позитиван одговор градских власти у вези са линијом 28 „оснажити грађане да се више питају, боре и покушају да утичу на град и друштво око себе“.

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар