Почетна » „Драјв ин” биоскоп на Ади: Прве пројекције 1. јуна

„Драјв ин” биоскоп на Ади: Прве пројекције 1. јуна

од admin
0 коментар

Планетарна пандемија није спречила да биоскопска прича у Београду настави да живи.

Након покретања кућног биоскопа МОЈ ОФФ који је бројним филмским остварењима биоскопе преселио у домове грађана, Комбанк Дворана је у сарадњи са Градом Београдом, Београђанима приредила још једно филмско изненађење, овога пута преселивши биоскоп на београдску Аду Циганлију под називом „Драјв ин биоскоп Ада Београд“.

Наиме, као у холивудским филмовима, Београђани ће током предстојећих летњих месеци, али и током остатка године, омиљене наслове моћи да гледају под звезданим небом и то на паркиралишту на Ади, које ће бити претворено у биоскоп на отвореном.

Да ужитак буде још већи, а у складу са безбедносним поштовањем прописане дистанце, филмови ће се пратити из аутомобила. Београђани ће на овај начин имати прилику да уживају у „сопственом филму“ гледајући филмске приче под ведрим небом из својих возила.

Планирано је да филмови буду бесплатни од 1. јуна до 1. јула, након чега ће се улазнице за филмове наплаћивати.

У знак захвалности и солидарности са грађанима престонице, прве недеље рада Драјвин биоскопа сваке вечери ће бити приказивани филмови, док ће након 7. јуна , па до краја лета за приказивање филмова бити резервисани среда, четвртак, петак, субота и недеља.

Комплетан репертоар, као и филм отварања биће познати следеће недеље, а о терминима филмских пројекција гледаоци ће моћи од 1.јуна свакодневно да се информишу на сајту Комбанк Дворане.

Новости онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар

15 − 3 =