Почетна » ГЛАД! Закључавају намирнице у маркетима!

ГЛАД! Закључавају намирнице у маркетима!

од admin
0 коментар

 У великим градовима, цело пролеће и лето сандуци са сладоледом свих произвођача који су били постављени на отвореном или испред малопродајних објеката били су све време закључани, јер су се несрећни продавци плашили масовне крађе сладоледа што онда они морају да надокнаде из свог џепа својим газдама… А један сладолед на штапићу или корнету коштао је између 70 и 160 динара или 0,6 до 1,3 евра!

Шокирани страни туристи пунили су друштвене мреже застрашујућим фотографијама и снимцима сладоледа под кључем у великим градовима – и тако су целом свету показивали праву слику Вучићеве Србије!

Али ту није крај – ситуација је све гора и гора! Најновије сцене и фотографије из малопродајног ланца ИДЕА сваком нормалном човеку намећу питање – да ли нам је и дефинитивно стигла масовна глад?!

Наиме, у овим маркетима менаџмент је због страха од масовне крађе почео да закључава такозвану луксузну робу за коју страхује да може бити предмет масовне крађе гладног народа!

У ту, у Србији луксузну робу,веровали или не, спадају и сосеви као састојци за припрему италијанске, иначе јефтине хране! Цена ових сосева је 3,5 евра!

Шта је следеће? Да ли ће ускоро касирка из закључаног сефа да вади зејтин који је скупљи него у Шведској, ако га затражите? Уколико неко купи пола килограма свињетине или јунетине, да ли ће му ускоро требати приватно обезбеђење да би без страха напустио продавницу и стигао до свог дома?

Ово је слика Вучићеве Србије… Мислите о томе!

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар

ten − four =