Почетна » Влада Србије поставила Мирослава Томашевића за в.д. директора ЕПС-а

Влада Србије поставила Мирослава Томашевића за в.д. директора ЕПС-а

од admin
0 коментар

 

Подсећања ради, наш лист је већ писао да ће Томашевић заменити Милорада Грчића на челу ЕПС-а. Колеге за њега тврде да је добар инжењер који се разуме у свој посао, дуго је већ у предузећу и има све квалификације да се нађе на позицији директора.

Када је реч о кадровској комбинаторици Томашевић је у почетку био једино решење за функцију в.д. директора Електропривреде Србије међутим касније су се као потенцијални кандидати за њу у јавности појавили Владимиру Марковић, извршном директор за развој стратешких пројеката у ЕПС-у и Владимир Орлић, потпредседник Српске напредне странке.

Спекулисало се да се руководство СНС премишља које би решење на функцији в.д. директора ЕПС-а било најбоље и да су се ипак након почетне оријентације да то буде Томашевић касније у игри нашли и други кандидати. За Марковића се тако тврдило да је имао подршку бившег директора Милорада Грчића који је био принуђен да поднесе оставку због колапса електроенергетског система земље.

Ипак, на крају се испоставило да су сазнања нашег листа била тачна јер се Влада определила да на функцију в.д. директора Електропривреде Србије постави управо Мирослава Томашевића, који ужива подршку запослених у предузећу.

Г.В. Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар