Почетна » ВИДЕО: Гашић питао новинарку зашто није члан СНС

ВИДЕО: Гашић питао новинарку зашто није члан СНС

од admin
0 коментар

Министар одбране Братисилав Гашић питао је приликом недаваног боравка у Врању, на званичној конференцији за новинаре у просторијама Српске напредне странке новинарку локалне телевизије Врање зашто она није члан СНС-а, објавила је та телевизија и као доказ понудила интегрални снимак догађаја.

Када га је новинарка питала да ли може да му постави питање, Гашић је одговорио: „а Ви сте?“.

Пошто му је она рекла да је новинарка ТВ Врање, Гашић је питао: „Па што нисте Ви члан Српске напредне странке?“.

На њено питање шта као власник телевизије мисли о најављеној приватизацији врањске телевизије, Гашић је одговорио да та телевизија треба да се приватизује и да треба да је купи неко од напредњака.
„Мислим да треба да се приватизујете, да се ослободите политичког притиска који ви у Врању имате“, рекао је Гашић и додао: „Читав свој радни век, двадесет седам година сам приватник. Ниједан дан немам у државној служби. Зато имам и најмању плату од свих министара. Да ли ће неко да вас купи, зависи од тога шта нудите, какав програм и какав квалитет опреме имате“, казао је Гашић.

„Сигурно нећу бити тај, али бих волео да међу овим људима седи неко ко ће купити врањску телевизију“, рекао је Гашић у просторијама СНС у Врању, које је посетио заједно са државним секретаром у Министарству привреде Драганом Стевановићем.

 

| JUGpress

Можда ти се свиди

Оставите коментар