Почетна » (ВИДЕО) „НЕЋЕТЕ СЕ КУПАТ ОВЂЕ!“ Грамзиви Црногорац хтео да отера мештане са плаже, али није очекивао ОВАКАВ ЕПИЛОГ

(ВИДЕО) „НЕЋЕТЕ СЕ КУПАТ ОВЂЕ!“ Грамзиви Црногорац хтео да отера мештане са плаже, али није очекивао ОВАКАВ ЕПИЛОГ

од admin
0 коментар

Права драма одиграла се на будванској плажи Перазића До, када је закупац мобилијара покушао да отера мештанку јер се сместила на свој пешкир а не на закупљене лежаљке.

 

Она је цео инцидент забележила и поставила на друштвене мреже, а случај је пријавила и надлежнима, након чега је закупац кажњен.

Снимак постављен на друштвену мрежу Фејсбук уздрмао је тамошњу јавност, будући да су одмах реаговале и надлежне службе. На њему се јасно може чути како закупац плажног мобилијара грубо тера мештане, говорећи да нађу друго место на плажи и да не могу да бораве испред лежаљки које други плаћају.

„Испред мобилијара си друже, ено ти табла тамо. Нећете се купат овђе“, био је одлучан закупац, на шта му је Будванка одговорила да „може да цркне“, али да је са плаже неће отерати.

Он је настављао да понавља да се „ође купати неће“, на шта је Будванка била упорна, па му одговорила са: „Хоћемо, хоћемо, можеш да цркнеш. Како те није срамота, дошао си ту да смичеш паре и још да ћераш мештане, ајде склони се одавде“.

 

На свом Фејсбук профилу објаснила је да је закупац „када је чуо чија је она ћерка“ дошао да се извини, што она није желела да прихвати.

– Питала сам га да ли су друге госпође на плажи, за чије очеве ето, случајно та персона није чула, мање вриједне па ће наставити да се понаша како се понаша – написала је она.

Епилог читаве ове драме: ЈП „Управљање морским добром Црне Горе“ казнио је закупца плажног мобилијара зато што мобилијар није уредио у складу са законом, што је такође обелоданила на свом Фејсбук профилу.

– На терен је изашла турситичка инспекција која је закупцу указала на пропусте и изрекла новчану казну – наводи се у одговорима ЈП „Морско добро“ Будванки, не наводећи колика је казна.

Ј. А.  Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар