Почетна » ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Топло до краја августа

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Топло до краја августа

од admin
0 коментар

Захлађење од почетка септембра, и то за од 10 до 15 степени

ВИКЕНД почиње сунчано и још топлије, тако да ће данас бити врућина у свим крајевима. Најнижа јутарња температура биће у Димитровграду 9 степени, док ће Београд осванути на 20 Целзијусових. Максимална температура у току дана биће од 33 степена у Неготину до 37 у Пријепољу и Бајиној Башти. Метеоролози најављују топло време до краја августа, а почетком септембра свежије са повременом кишом.

У Београду данас сунчано, температура до 36 степени. У Нишу за степен свежије, у ужичком крају од 34 до 36 Целзијуса, на Златибору и Тари око 28 степени. Највиша температура у Војводини, од 34 степени у Вршцу, до 36 Целзијуса на западу Војводине.

– У недељу ће бити сунчано, уз врућину и максималну температуру мало изнад 35 Целзијуса – кажу у „Метеосу“. – И у понедељак такође вруће, али уз неколико степени нижу температуру, а по подне уз развој облака и могуће локалне пљускове на северу Србије. У уторак свугде свежије уз повремену кишу и пљускове, осим по Војводини где ће доћи до постепеног разведравања. У среду и четвртак сунчано уз пријатну температуру, мало испод 30 степени Целзијусових.

За идући викенд, почетком септембра, могуће је захлађење са повременом кишом и падом температуре за од 10 до 15 степени Целзијусових.

Б. Ца.    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар