Почетна » Временска прогноза: У суботу 35 степени, од недеље свежије

Временска прогноза: У суботу 35 степени, од недеље свежије

од admin
0 коментар

После топлог и спарног викенда, следи седмица нестабилног времена, са дневним температурама које неће да прелазе 30 подеок

СУНЧАНО, топло и спарно време у суботу, освежење у недељу и смењивање сунца и кише од понедељка до петка, обележиће време у Србији током викенда и наредне седмице. Падавина ће, по прогнозама метеоролога, у недељу бити у целој Србији, а наредних дана највише изгледа за кишу има на западу и југу земље.

Највиша дневна температура у суботу ће достићи 35 степени, а од недељедо краја предстојеће седмице „шетаће“ од 25. до 30. подеока Целзијусове скале.

– Сунчано и топло време, уз дневни развој облака, обележиће дан пред нама – најављују из „Метеоса“. – Због повећане влажности ваздуха биће и спарно, а по подне су могући и локални пљускови на западу и југу Србије, као и понегде у централним и источним пределима. У недељу следи освежење, уз пролазну кишу и пљускове у већини крајева. Највиша дневна температура кретаће се од 27 до 31 степен.

У понедељак, у целој земљи биће сунчано, с пријатним дневним температурама до 28 степени.

– Поново ће бити топлије од уторка – кажу у „Метеосу“. – У другој половини седмице биће топло али нестабилно време. Краткотрајни локални пљускови могући су у четвртак и петак.

Ј. М.     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар