Почетна Друштво Вучић недавно отворио мост на Млави, читаоци Н1 послали „деманти“

Вучић недавно отворио мост на Млави, читаоци Н1 послали „деманти“

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић одбацио је недавно тврдње да је посао обнове моста у Петровцу на Млави додељен без тендера и са циљем прикупљања „црног новца“ за потребе вођења предизборне кампање. А читаоци Н1 послали су фотографије како данас изгледа поменути мост.

На фотографијама које су редакцији Н1 послали читаоци, види се затворена трака и радници који и даље раде на асфалту на мосту.

Подсетимо, Вучић је током обиласка моста на Млави недавно рекао да не зна која фирма је радила на мосту. На питање новинарке зашто је посао додељен без тендера, председник Србије реаговао је бурно.

„Немам појма ко је радио и шта је радио, али мени за кампању ништа није потребно. Међутим, огољена мржња коју показујете значи да не разумете да неко има другачије снове. Моји снови су мостови и пруге, а не паре на рачуну, јер те рачуне немам. Једино чиме сам се руководио јесу десетине притужби грађана из Петровца који су се жалили да мост не може да се користи“, рекао је.

Он је оптужио новинарку која му је поставила питање да су управо власници медија из којег долази „цео живот трпали новац у своје џепове“ и да зато мисле да су сви људи такви, полазећи од себе.

„Путеви Србије радили су по сопственом ценовнику, тражећи да се ради што брже. Све мора да буде у складу са процедурама али је важније да људи буду задовољни и да користе мост… Не знам која је фирма радила те мостове нити ме занима, занима ме да видим нов, чврст мост и да нико није украо паре“, рекао је Вучић.

Foto citaoci N1

М.Ж.   Н1

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар