Почетна » Заједно за.Једно! Пријаве за хуманитарни ИТ турнир CS:GO Вол.4 су почеле

Заједно за.Једно! Пријаве за хуманитарни ИТ турнир CS:GO Вол.4 су почеле

од Други Пишу
0 коментар

Домаће ИТ компаније и овог пролећа традиционално ће се окупити на хуманитарном турниру у Counter Strike-u.

Четврти по реду ХИТ турнир, ове године одржава се од 03. до 06. априла, а компаније своје тимове могу пријавити до 31. марта.

Мотивисани и инспирисани прошлогодишњим успехом турнира и племенитим циљем, а имајући у виду потребе породилишта широм Србије, компаније ће и у овој години играти за њих и заједнички подухват посветити најмлађима и њиховим мајкама.

У 2022. години, кроз јавну анонимну анкету, сви грађани су могли да гласају за једно од укупно 58 породилишта у Србији којема би се  уручила донација ХИТ турнира. Прикупљени фонд од 2,2 милиона динара уручен је породилишту у Прибоју за потребну медицинску опрему и апарате.

Учешће на турниру је бесплатно, а све домаће ИТ компаније могу пријавити највише до 3 тима и донирати жељени новчани износ у заједнички фонд. Као и претходних година, старт у износу од милион динара донира компанија  Quantox Technology. Сва сакупљена средства биће усмерена на породилиште које ће поново бити одабрано јавном анкетом.

HIT CS:GO je Counter Strike турнир хуманитарног карактера у којем сваког пролећа, љубитељи ове игре из ИТ заједнице могу да одмере снаге и буду хумани.

Ово је четврто окупљање гејмера на турниру где је сваке године све већи број пријављених екипа из ИТ компанија широм Србије. Чак 42 тима прошле године прошло је кроз формат онлине такмичења који подразумева најпре квалификационе, а затим финалне мечеве. За све који воле добро дружење, здраво такмичење и CS:GO,  ово су четири дана у знаку Counter Strike-a која се не пропуштају! Организован је и пренос мечева, а линк за стреам ће се наћи на сајту турнира https://hitturnir.com/где можете пријавити свој тим и придружити се такмичењу.

Уз поруку – Време је да заиграмо ЈОШ јаче – ИТ компаније ће и ове године показати да је уз сјајно дружење права победа хуманост.

Можда ти се свиди

Оставите коментар