Почетна » Заврни рукаве, очисти Србију

Заврни рукаве, очисти Србију

од Други Пишу
0 коментар

На дан планете земље, у следећу суботу 22. априла одржаће се вероватно највећа акција чишћења у историји Србије. Акција почиње у 12. часова и траје до 14.часова

Ми смо урадили свој посао, организовали смо акцију чишћења на чак 135 локација у Србији. На вама је да се прикључите и да нам помогнете да органски огласимо ово како акција не би била рекордер само по локацијама него и по људству. Претходна Заврни Рукаве рекордер је имала 54 локације и 2500 људи. Покушавамо да овог пута мобилишемо петоцифрен број учесника и тако се приближимо историјском lets do it Estonija када је за један дан 50.000 људи очистило целу земљу.

Нису потребне никакве пријаве, довољно је да одаберете локацију која вам одговара и да се у суботу у 12х појавите на датом месту окупљања за које имате тачне ГПС податке. Све локације се налазе на сајту заврнирукаве.рс у секцији пријављене локације. Свака локација има свог тим лидера који ће вас сачекати и организовати акцију чишћења.
Овакве акције сем очигледног, а то је скупљање смећа, имају едукациони, али и мотивациони карактер. Показујемо нешто што Србији фали, а то је осећај колектива и критичне масе која одбија да живи на депонији од државе. Показујемо да смо спремни да изађемо из своје зоне комфора за нешто више, да се боримо за колективно добро као једину ствар која нас спашава из безумља у којем живимо.

Заврнимо рукаве у следећу суботу и очистимо Србију!

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар