Почетна » Због концерта бенда Рамштајн блокиране улице и измењене линије градског превоза

Због концерта бенда Рамштајн блокиране улице и измењене линије градског превоза

од Други Пишу
0 коментар

Популарни немачки „индустриал метал“ бенд Рамштајн данас и сутра наступа на Ушћу, а због њиховог концерта и великог броја посетилаца одређени делови Новог Београда биће блокирани у петак и суботу. Како је објављено на сајту бгпревоз.рс, обустава је почела већ јутрос од шест часова.

Како се наводи на сајту саобраћај у улицама ће бити обустављен и градски саобраћајни превоз биће измењен данас и сутра од 06.00 до 24.00 часова, док ће у недељу измена бити од поноћи до поднева.

Данас и у суботу саобраћај ће бити обустављен у Булевару Николе Тесле на делу од раскрснице са Булеваром Михаила Пупина до улице Трешњиног цвета у оба смера. Такође и у улици Ушће, до од Булевара Николе Тесле па до сплава „Астерикс“.

Ове измене важиће и у недељу од поноћи, па све до поднева.

Такође, на сајту је наведено, да ће линије јавног превоза саобраћати на следећи начин:

Линије бр. 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у периоду од 06.00 до 24.00 часа у оба смера кретати улицама Булевар Михајла Пупина, Трешњиног цвета, Булевар Николе Тесле и даље редовним трасама;

Возила са линије јавног превоза бр. 60 (60Л) ће се у периоду од 06.00 до 24.00 часа кретати следећом трасом:

У смеру ка окретници „Нови Београд (Топлана)“: Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом;

У смеру ка Зеленом венцу возила са ове линије користиће редовну трасу линије бр. 60, односно саобраћаће улицама Сајмиште, Бранков мост и даље редовно.

Foto: EPA/Axel Heimken

Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар