Почетна » ЕКСКЛУЗИВНО Како изгледа дан са ДОН МАГИПОМ

ЕКСКЛУЗИВНО Како изгледа дан са ДОН МАГИПОМ

од admin
0 коментар

Баштенци су се питали како изгледа радни дан првог човека АД СНС-а, ДОН МАГИПА, а он се након писања B.A.S.T.A info, одлучио да покаже Баштенцима те је нашој редакцији уступио ексклузивно право да га пратимо један дан.

Као што је и познато радни дан ДОН МАГИПА почиње веома рано, а тачно у 11 и 15 његов службени аутомобил ГО Башта паркира се на паркинг иза општине.

* У 11 и 17 ДОН МАГИП улази у свој кабинет, а тамо већ чека на састанак Дипломирана фризерка.
Након краћих разговора, које нисмо успели да забележимо, јер су се осамосталили, по правилу у ДОН МАГИПОВУ канцеларију први улази његов мали Дилбер а након његовог “рапорта” крећу састанци.
– Мали ми, након фризерке, долази први и одлази последњи, то је тако – рекао је ДОН МАГИП за B.A.S.T.A info.

* У 12:00 први састанак са министром за истеривање радника у Башти, Бол Сијалицом, и инвеститорима је готов, а одмах након њега ДОН МАГИП упутио се иза зграде општине где је имао нове састанке са радницима комуналних предузећа, којима је обећао да неће бити отпуштања И да ће све бити у реду.

* У 13: 15 ДОН МАГИП је поново у згради Баште Затим је уследила пауза за ручак у оближњем ресторану . ДОН МАГИП је напуменуо да тај ручак није о трошку Баште, већ то финансира локално предузеће “ЗАбава Милиона”, које захваљујући његовим везама послује изванредно.

*14:00 ДОН МАГИП је опет у згради Баште. Дипломирана фризерка зауставља га на ходнику у згради Баште. Она му поставља неколико питања, он јој у ходу наређује шта да уради, она се захваљује речима “хвала шефе”, ДОН МАГИП окреће леђа и затвара врата.

*14:10 ДОН МАГИП проверава да неко није направио неку глупост, читајућу локални портал Жиг Инфо

*14:15 Лупа рецке на свако помињање ДОН МАГИПА на том порталу

*14:20 Прелистава коментаре о ДОН МАГИПУ на друштвеним мрежама

*14:30 Након обилног ручка, одлази у wц

*15:00 Другарима из ТРТ МРТ-а помоћи да осмисле текстове

*15:30 Радни дан је ДОН МАГИПА готов. Одлази до својг службеног ГО Башта аута И одлази у непознатом правцу..

Можда ти се свиди

Оставите коментар