Почетна » ГРОЦКА НА ПЕНУ ОД ДУНАВА Додељена признања најбољим ученицима

ГРОЦКА НА ПЕНУ ОД ДУНАВА Додељена признања најбољим ученицима

од admin
0 коментар

Данас је у великој сали Скупштине градске општине Гроцка организован традиционални пријем ђака генерације, вуковаца и ученика који су освојили запажене резултате на градским и републичким такмичењима са територије општине Гроцка.

Председник градске општине Гроцка господин Драгољуб Симоновић поздравио је присутне и честитао ученицима изузетан успех који су постигли у току свог школовања.

Ви сте понос наше општине и због тога ћемо се трудити и наставити да вас подржавамо и бодримо у вашем даљем школовању. Ако ми нисмо успели да своје дипломе добијемо регуларно, зашто не би сте ви. Ја вам никада не би саветовао овако тежак живот, као што га ја имам, који сам под старе дане дипломе куповао, овај у школу ишао. Моја стручност , познавање и препознавање проблема попут гасификације је документована у популарној емисији , ињсајдер. Људи којима новац није проблем јер га имају много, су ми понудили да реализујем пројекат гасификације наше драге општине и ја сам то учинио пре 4 године.Чак сам и основао ново баштенско предузеће, запослио нове људе и неке рођаке. По релизацији тог пројекта прешао сам на ново радно место и добио титулу Чаробњак из Воза.Пошто сам врло обазрив, за сваки случај сам запослио жену на место саветнице, да имам одступницу. Много је тежак мој живот без дипломе. Па како поштен човек може да живи од тричавих 139 000 дин!!!? Сада ми је јасно зашто су ови моји сипали бензин из кантица о трошку јавних предузећа, а сада Еко Гроцке. Није то лако. Мени стално, када помислим  на то скочи Шешељ у крви. Зато драга децо, учите, учите и само учите. За вас ће увек бити радних места са просечном платом. Желим Вам пуно успеха приликом предстојећег уписа у средње школе и на факултете и овом приликом вам поклањам ову таблету, истакао је председник Симоновић.

 

Ернесто де ла Серна

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар