Почетна Гроцка на пену од Дунава Председник нам честитао почетак рада

Председник нам честитао почетак рада

од admin
0 коментар

Председник је упутио честитке баштенској јавности на успешно и ефикасно реализованој акцији „Прелазак“, изразивши жаљење што није о томе обавештен раније.

– Импресиониран сам чињеницом да је акција спроведена, такорећи, преко ноћи и да су читаоци толико срећни..

-У мојој, сада већ дугогодишњој каријери, која је, морам истаћи, почела далеко пре него што је моје име постало заступљено у медијима, нисам видео ефикаснију акцију ове врсте – навео је председник у писму послатом нашој редакцији.

Он је додао и да за овакву акцију није чуо ни у причама оних од којих је учио свој посао заједно са Чаробњаком из воза.
Председник је навео како му је помало жао што и он није како се то жаргонски каже „дигнут“ у историјској акцији „Прелазак“.
– Када сам видео у вестима да је почела синхронизована акција преласка редакције Наше Гроцке, а претходно прочитао да ће бити угашена до краја фебруара, одложио сам све обавезе како бих од куће пратио шта се дешава. Сада, када сам видео размере „Преласка“, помало ми је жао што сам остао недоступан вашој редакцији, изјавио је председник.
Председник је у писму изразио наду да ће у блиској будућности бити организован још већи извештаји о њему.
– Надам се да ипак нисам пропустио да будем део највеће редакције акцију у последњих неколико година, Молим вас да ме не изостављате из ваше и наше омиљене рубрике – поручио је председник.

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар