Почетна » Срећан први мај радницима комуналних предузећа Гроцке

Срећан први мај радницима комуналних предузећа Гроцке

од admin
0 коментар

Поштовани радници, ви који верујете у будућност, Београд на води, Мубадалу, фабрику чипова и остала ср…,

Спас Гроцке је у већој привредној активности, у новим јавно-приватним комуналним предузећима , управним и надзорним одборима, који ће својим радом поспешити општи стандард радника, сељака, пензионера и поштене интелигенције, поручио је данас председник Гроцке, поводом Првог маја –Међународног празника рада.
Председник Гроцке рекао је да смо сви на територији општине имали прилику да од прошлог Првог маја па до данашњег Првог маја видимо колико се Гроцка променила и колико је ова власт, доказала грађанима да увек може и више и боље.

“ Локална власт је у овом периоду показала колико се разликује од претходника и за разлику од њих, и те како води рачуна о финансијама, о самој Гроцкој, традиционалним вредностима и показала да домаћинским односом према свом вољеном банковном рачуну можемо да битно променимо стање у земљи. Ми смо очигледни показатељ промена“, нагласио је председник Гроцке.

„Радници виде са колико бриге размишљамо како ће изгледати јавне финансије, а да притом не водимо рачуна о личној популарности већ искључиво о томе да наша деца сутра могу да живе у једној модерној, лепој, организованој и богатој европској држави „, сматра председник Гроцке и за крај додаје:

Пројекте које смо започели: Трајектна лука „Ритопек“, Врчин на жучком потоку, Спортско рекреативни центар „Чаробњак Први“ ће бити реализовани у току следећег мандата, а овај ћемо крунисати пројектом продаје комуналних предузећа, који ће решити моје стамбено питање.

 

Ернесто де ла Серна

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар