Почетна » ЖИГ СТРИП Када се донаторско вече у Болечу претвори у ромску свадбу

ЖИГ СТРИП Када се донаторско вече у Болечу претвори у ромску свадбу

од admin
0 коментар

Културно – уметничко друштво „Болеч“ организовало је синоћ донаторско вече поводом акције сакупљања средстава за трошкове одласка у Чикаго како би тамо одржали серију концерата и представили српски фолклор и традицију и на овом континенту.

Донаторској вечери присуствовао је председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, председник скупштине Спасоје Живановић и господин Драгољуб Симоновић као и многобројни привредници са територије општине Гроцка.
Гости су долазили један за другим. На уласку дочекале су их младе наде КУД-а Болеч обучене у народним ношњама…

Председник ГО Гроцка Стефан Дилберовић, на почетку вечери одржао је кратак говор:

– Ми, ни у овај свечани тренутак за наш колектив не смемо да се опушћамо, него да глeдамо у будућност. Да фаћамо корак са реформом, с финансијски токови. Да ваћамо Европу, да ваћамо Талијане. Ја , на пример, као водећи орган на ову општину непрестрано се и храбро ваћам с тенденције. А ако ја морам да се ваћам, мораћете и ви да се ваћате. Зато ја као први испред наше предузеће, овај општине донирам 50 000 динара, истакао је Дилберовић.

За њим је узео реч Господин Симоновић, директор локалног предузећа АД СНС. Док је држао говор, уместо марамице у руци је држао новчаницу од 500 евра.


– Моје предузеће располаже са огромне могућности. Оћу да сарађујем а има и счега. Имам кадрови, имам планови. Имам пројекти, све све све… Али немам капитал! Међутим, ја се надам да ће и овај проблем да буде превазиђен кад на следећи избор моје предузеће добије чак 20 одборника! Смем и да се опкладим с појединци овде (окреће се ка привреднику Грубору) у 50 000 евра господо, да ће тако бити. Сходно сдату ситуацију, дајем ових мојих последњих 500 евра и дајте сад да се нешто заигра.

И музика је кренула, у коло су се уфатили сви. Господин Симоновић је на музику дао још 500 евра.

Познати мађионичар био је изненађен.

– Који сам ја мађионичар кад овај извлачи паре из сваки џеп, прокоментарисао је.

На крају је направљена и заједничка фотографија, а господин Симоновић се упитао где је млада.

Можда ти се свиди

Оставите коментар