Почетна » ЗА ДЕЧИЈИ ОСМЕХ

ЗА ДЕЧИЈИ ОСМЕХ

од admin
0 коментар

Хуманитарни концерт „Уметност за децу, уметност за здравље“, у организацији Удружења „Балканска алијанса“, одржан је синоћ за мале пацијенте у просторијама Института за мајку и дете Србије „Др Вукан Чупић“.

Председница Удружења „Балканска алијанса“ Евгенија Трофимчук и доц. др Радоје Симић, в.д. директора Института за мајку и дете Србије „Др Вукан Чупић“, пожелели су добродошлицу учесницима и речима подршке обратили су се малишанима из публике са најлепшим жељама за њихово оздрављење и скоро виђење у позориштима, на прославама и где год да они желе и да живе пуним плућима, весели и чили.

Младим пацијентима ово вече су у госте на дружење дошле девојчице из плесног центра „AB Dance“ и балетског студија „FLEX“, уз педагоге Анђелу Брчкало и Љиљану Спасић, које су им донеле своју позитивну енергију и наступом их развеселиле, а на крају све их је изненадио глумац Фуад Табучић као Деда Мраз, који је уз њихову помоћ упалио лампице на јелки и одбројавање до празника и поклона је могло да почне.

Удружење „Балканска алијанса“ организовала је, уз сарадњу са Министарством одбране Републике Србије и Генералштабом Војске Србије, овај хуманитарни концерт са жељом ширења другарства међу децом и радости пред престојеће празнике, са најавом још хуманитарних концерата за децу.

 

 

Снежана Недић

Можда ти се свиди

Оставите коментар