Почетна » БАТА ЖИВОЈИНОВИЋ НИЈЕ ЗНАО ЗА ГАГИНУ СМРТ, А ОНДА ЗАПЛАКАО: Отишао је мој млађи брат

БАТА ЖИВОЈИНОВИЋ НИЈЕ ЗНАО ЗА ГАГИНУ СМРТ, А ОНДА ЗАПЛАКАО: Отишао је мој млађи брат

од admin
0 коментар

„Београд више никада неће бити исти“, прокоментарисао је славни глумац смрт пријатеља и колеге.

Породица нашег легендарног глумца Велимира Бате Живојиновића крила је од њега неколико дана да је преминуо Гага Николић.

Како су били веома блиски, претпоставили су да би то Батицу жестоко погодило, што би, с обзиром на све што је преживео у протекле четири године, додатно угрозило његово здравље.

После консултација с глумчевом супругом и својом мајком Јулијаном-Лулом Живојиновић, Батин син Миљко саопштио је оцу тужну вест. Иако је то учинио на деликатан и нежан начин, Бата је заплакао.

„Значи, отишао је мој млађи брат. Београд више никада неће бити исти као пре, прошапутао је Бата“, каже Батина унука Дина Живојиновић за портал На Длану.

„Лула је била поред њега све време и каже да је видела како су му се засузиле очи. Бата није човек великих речи и дугих говора. Он је увек био кратак, јасан и суштински човек; његова дела су увек говорила више од речи. Тако је било и овог пута. Сигурно је негде дубоко у себи, одболовао губитак драгог човека, дивног глумца великог шмекера, симбола Београда“, констатовала је Дина.

Foto Dado Đilas

Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар